Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα αποκάλυψη για το γάμο Παπαμιχαήλ-Βουγιουκλάκη: «Θύμωνε μαζί της και έλεγε...»

Η μεγάλη κόντρα του ζευγαριού στα πιο ευτυχισμένα του χρόνια

13 Μαΐου 2021 09:19
Νέα αποκάλυψη για το γάμο Παπαμιχαήλ-Βουγιουκλάκη: «Θύμωνε μαζί της και έλεγε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα αποκάλυψη προέκυψε για το γάμο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με ένα συνάδελφο και καλό φίλο του πρώτου να αναφέρεται με λεπτομέρειες στο «θυελλώδη» έρωτά τους.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/5), ο Τάκης Χρυσίκακος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και τα εξομολογήθηκε όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με το γνωστό ηθοποιό να αναφέρεται στο ιστορικό ζευγάρι και τη σχέση μαζί του, επιβεβαιώνοντας και όσα αναφέρονταν σχετικά με τους καβγάδες τους.

Τάκης Χρυσικάκος: Το σχόλιο του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ

«Με τον Δημήτρη είχαμε παίξει και στο θέατρο. Πρώτα δούλεψα με την Αλίκη και είχαμε μια ωραία συνεργασία. Την ευχαριστώ μέχρι και σήμερα, που με πήρε ως παρτενέρ στο θέατρο.

Με τον Δημήτρη, όμως, γίναμε φίλοι. Ήταν ένας Πειραιώτης και... άπλας για την παρέα και τους φίλους του. Μας δέσανε πολλά πράγματα και τον αγάπησα πάρα πολύ. Ήμασταν φίλοι έως το τέλος.

Για τη σχέση του με την Αλίκη, τον θυμάμαι πολλές φορές να βγαίνουμε και να θυμώνει μαζί της. Οι δυο τους είχαν μεγάλη αντιπαλότητα, αλλά... αλοίμονο σε όποιον έλεγε την παραμικρή κακή κουβέντα για την Αλίκη.

Τέτοια άτομα, δυστυχώς, είναι δύσκολο να συνυπάρξουν στη ζωή. Η γυναίκα έχει δικαίως απαιτήσεις από τον άνδρα. Όταν εκείνος, όμως, αφιερώνεται στην καριέρα του τόσο πολύ, τότε δυστυχώς δε μένουν πολλά», ανέφερε ο Τάκης Χρυσικάκος.

Θυμάστε την μεγάλη αντίζηλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κατερίνα Χέλμη; Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός

Υπήρξε η αντίζηλος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η αγάπη μας» ενώ η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν τα «Κόκκινα Φανάρια» με την ατάκα που έμεινε στην κινηματογραφική ιστορία: «Μην φύγεις Ντορή μου, θα φαρμακωθώ».

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη, την οποία λίγες μέρες πριν κλείσουν τα θέατρα ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει!

Η 81χρονη ηθοποιός και από τις πιο σέξι παρουσίες του ελληνικού κινηματογράφου έχει συμμετάσχει σε πάνω από 25 ταινίες και σε 4 τηλεοπτικές σειρές ενώ έχει γράψει πολλά βιβλία. Έπαιζε πολλές φορές τον ρόλο της «κακιάς» ή της «πόρνης».

Είναι παντρεμένη με τον παιδικό της έρωτα, τον ακαδημαϊκό Κωνσταντίνο Σβολόπουλο.

Δείτε πως είναι σήμερα παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 Θυμάστε την ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη; Δείτε πως είναι σήμερα

 Θυμάστε την ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη; Δείτε πως είναι σήμερα

 Θυμάστε την ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη; Δείτε πως είναι σήμερα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share