Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Παρενόχληση στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Τα αποκάλυψε όλα ο Χάρης Ρώμας

Τα έβγαλε στην φόρα!

4 Μαΐου 2021 16:22
Παρενόχληση στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Τα αποκάλυψε όλα ο Χάρης Ρώμας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια είδηση σχετικά με περιστατικό παρενόχλησης έγινε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», με τους συντελεστές να είναι σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη, που έκανε εν μέσω πλην σαφώς ο Χάρης Ρώμας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος έχει πει πως τα ονόματα των χαρακτήρων, που προβάλλονται στη σειρά, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Τρανό παράδειγμα, τα ονόματα των τριών φοιτητών του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, Ιωάννου-Μπουκουβάλα-Αναγνώστου, που αποτελούν λογοπαίγνιο με το ονοματεπώνυμο της συγγραφέως Ιωάννας Μπουκουβάλα-Αναγνώστου.

Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ακόμα, είδαμε τον Επίκουρο να «τρελαίνει» τον εκδότη Φουντουκιώτη να του εκδώσει το «Αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο», με το μυαλό όλων μας να συνδέει τον ίδιο με -τι άλλο;- τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Όταν ο Χάρης Ρώμας... ξεσκέπασε το όνομα καταγγελλόμενου για παρενόχληση

Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας, που βιώνει μαζί με τους υπόλοιπους την απώλεια ενός ηθοποιού της σειράς, το πήγε ένα βήμα παραπέρα «δίνοντας» στεγνά το όνομα ενός εκ των ανθρώπων της Τέχνης οι οποίοι σήμερα κατηγορούνται για παρενοχλήσεις γυναικών τόσο στον χώρο του θεάματος όσο και εκτός.

Ο λόγος για τον σεναριογράφο Αλέξανδρο Κακαβά, ο οποίος αυτή τη στιγμή μετρά 11 καταγγελίες γυναικών για σ#$0υαλική παρενόχληση. Το όνομά του δόθηκε, διόλου τυχαία όπως αποδείχτηκε, στον… μπήχτη γιατρό στον οποίον είχε πιάσει δουλειά η Ελένη Βλαχάκη στο 17ο επεισόδιο του Α’ Κύκλου με τίτλο «Σ#$0αλική Παρεvόχληση».

Τον Κακαβά είχε ενσαρκώσει ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντής.

Το επεισόδιο που ποτέ δεν είδαμε: Έτσι τέλειωνε πραγματικά το «Κωνσταντίνου & Ελένης» στον ΑΝΤ1

Μπορεί τρίτο κύκλο «Κωνσταντίνου & Ελένης» να μην είδαμε ποτέ, αλλά το σενάριο υπήρξε και… αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους δημιουργούς της σειράς.

Οι τηλεθεατές είδαν στο τελευταίο επεισόδιο τους δύο πρωταγωνιστές να παντρεύονται και να συνεχίζουν να καβγαδίζουν για ασήμαντες αφορμές, ωστόσο ο Ρώμας και η Χατζησοφιά είχαν σκοπό να δώσουν συνέχεια με ένα ξεκαρδιστικό σενάριο το οποίο δεν είδαμε ποτέ καθώς οι πρωταγωνιστές δεν προχώρησαν τελικά σε ακόμα μία σεζόν.

undefined

Στον νέο κύκλο, λοιπόν, θα βλέπαμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχάκη σε διάσταση, με την ιστορία να συνεχίζει ακριβώς έτσι όπως άρχισε: Με τους δυο τους… στα δικαστήρια.

Ο Κωνσταντίνος θα είχε εγκαταλείψει την οικία του στο Μαρούσι και θα έμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο President -το οποίο ο ίδιος θα επέμενε να αποκαλεί «Πρόεδρο» ως Έλληνας. Το φινάλε θα έβρισκε τους δυο τους να συνεχίζουν να διεκδικούν «την οικεία στο Μαρούσι» την οποία η γκαρσόνα θα διεκδικούσε πλέον ακόμα πιο σθενάρά ως πρώην κυρία Κατακουζηνού!

Σα να λέμε, δηλαδή, ότι το τελευταίο επεισόδιο άφηνε την ιστορία εκεί ακριβώς που την άφησε και το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου!

Εμείς, πάντως, πολύ θα θέλαμε να το δούμε!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share