Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικός θάνατος για πρωταγωνιστή του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Τον βρήκαν στο αμάξι του

Σοκ για τους ηθοποιούς!

2 Μαΐου 2021 10:06
Τραγικός θάνατος για πρωταγωνιστή του «Κωνσταντίνου και Ελένης»: Τον βρήκαν στο αμάξι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εκ των πρωταγωνιστών του «Κωνσταντίνου και Ελένης», με τους συντελεστές της σειράς να συγκλονίζονται στο άκουσμα της είδησης, όπως έγινε και για άλλη ηθοποιό της.

Το τραγικό τέλος για εκείνον γράφτηκε το 2014. Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του έχοντας υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου.... Ωστόσο, οι φανς της σειράς θα τον θυμούνται για πάντα.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ο ηθοποιός που βρέθηκε νεκρός στο αμάξι του

Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για τον Σωτήρη Βάγια! Ποιος ήταν όμως ο ηθοποιός και ποιον ρόλο έπαιξε;

Κωνσταντίνου και Ελένης θάνατος Σωτήρη Βάγια

Ο Σωτήρης Βάγιας ήταν ένα πολύ αγαπητό και προσιτό πρόσωπο λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν καλά. Ο Σωτήρης Βάγιας συνήθιζε να κυκλοφορεί στα στέκια των Πατησίων, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και άλλα σίριαλ όπως τα: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».
Την ίδια στιγμή, αίσθηση είχε προκαλέσει και η κινηματογραφική του παρουσία στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια» Στην αγαπημένη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, ο ίδιος έπαιξε τον σκηνοθέτης Γιάννη Μαυρέας, που ερωτεύτηκε η Ελένη και είχε έναν σκύλο, τον Τσέχοφ.

Πέθανε από εγκεφαλικό: Νεκρός πρωταγωνιστής του Κωνσταντίνου και Ελένης!

Αυτός είναι ο ηθοποιός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης που πέθανε μετά από δυο εβδομάδες που βρισκόταν σε κώμα, έπειτα από εγκεφαλικό. Ποιον υποδυόταν στην σειρά;

Στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται μέχρι και σήμερα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 σε επανάληψη, έχουν περάσει αγαπημένοι ηθοποιοί, ωστόσο κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει από την ζωή. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share