Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Μαρία από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Θρήνος για τους συντελεστές της σειράς

Θλίψη για όλους τους ηθοποιούς!

1 Μαΐου 2021 08:51
Πέθανε η Μαρία από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Θρήνος για τους συντελεστές της σειράς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί μεταξύ των συντελεστών του «Κωνσταντίνου και Ελένης», με μια ηθοποιό της σειράς να έχει φύγει από τη ζωή και να σκορπίζει τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μια τηλεοπτική σειρά του ANT1 που σημείωσε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να κάνει νούμερα ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός πως παίζεται σε επανάληψη πολλά χρόνια.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θλίψη με το θάνατο της Μαρίας

Το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τη σειρά, ωστόσο κάποιοι από τους ηθοποιούς που έκαναν έστω και ένα «πέρασμα» δεν βρίσκονται πια μαζί μας, με πρωταγωνιστή της σειράς να έχει πεθάνει.

Ο λόγος γίνεται, στην περίπτωση αυτή, για την Ντίνα Σιμοπούλου. Η μητέρα του «Λάκη Φουρτουνάκη», που ενσάρκωνε ο Σπύρος Μπιμπίλας, έφυγε από τη ζωή το 2016, στα 75 της χρόνια.

Κωνσταντίνου και Ελένης θάνατος Ντίνας Σιμοπούλου

Το επεισόδιο που ποτέ δεν είδαμε: Έτσι τέλειωνε πραγματικά το «Κωνσταντίνου & Ελένης» στον ΑΝΤ1

Μπορεί τρίτο κύκλο «Κωνσταντίνου & Ελένης» να μην είδαμε ποτέ, αλλά το σενάριο υπήρξε και… αποκαλύφθηκε από τους ίδιους τους δημιουργούς της σειράς.

Οι τηλεθεατές είδαν στο τελευταίο επεισόδιο τους δύο πρωταγωνιστές να παντρεύονται και να συνεχίζουν να καβγαδίζουν για ασήμαντες αφορμές, ωστόσο ο Ρώμας και η Χατζησοφιά είχαν σκοπό να δώσουν συνέχεια με ένα ξεκαρδιστικό σενάριο το οποίο δεν είδαμε ποτέ καθώς οι πρωταγωνιστές δεν προχώρησαν τελικά σε ακόμα μία σεζόν.

undefined

Στον νέο κύκλο, λοιπόν, θα βλέπαμε τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό και την Ελένη Βλαχάκη σε διάσταση, με την ιστορία να συνεχίζει ακριβώς έτσι όπως άρχισε: Με τους δυο τους… στα δικαστήρια.

Ο Κωνσταντίνος θα είχε εγκαταλείψει την οικία του στο Μαρούσι και θα έμενε προσωρινά στο ξενοδοχείο President -το οποίο ο ίδιος θα επέμενε να αποκαλεί «Πρόεδρο» ως Έλληνας. Το φινάλε θα έβρισκε τους δυο τους να συνεχίζουν να διεκδικούν «την οικεία στο Μαρούσι» την οποία η γκαρσόνα θα διεκδικούσε πλέον ακόμα πιο σθενάρά ως πρώην κυρία Κατακουζηνού!

Σα να λέμε, δηλαδή, ότι το τελευταίο επεισόδιο άφηνε την ιστορία εκεί ακριβώς που την άφησε και το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου!

Εμείς, πάντως, πολύ θα θέλαμε να το δούμε!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share