Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

Προφητεία σοκ: "Κοντοζυγώνει η ώρα του ξεσηκωμού!"

Λόγια που συγκλονίζουν!

25 Φεβρουαρίου 2021 12:04
Προφητεία σοκ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε διαβάσει την προφητεία του Γέροντα Παΐσιου σχετικά με την απελευθέρωση της Βορείου Ηπείρου αλλά και της Αλβανίας; Το Athensmagazine.gr θα σας την παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με την προφητεία που αναφέρεται σε μεγάλο σεισμό.

Συγκεκριμένα για τη Βόρεια Ήπειρο ο Γέροντας Παϊσίος είχε πει μεταξύ άλλων ότι «Μη φοβάστε. Εσάς θα σας ελευθερώσουν κάτι παλαβοί από μέσα και από έξω. Παλαβοί με την καλή έννοια, δηλαδή παλικάρια. Αυτοί δε θα καταλαβαίνουν από πολιτικές, και θα μπουν μέσα να βοηθήσουν. Οι πολιτικοί θα το χαρούν κι αυτοί κατά βάθος, αλλά αυτοί δεσμεύονται και δεν μπορούν να ενεργήσουν.

προφητείες Παϊσίου για ξεσηκωμό

Οι άλλοι θα το δεχτούν. Ἔ! αφού έγινε τώρα, έγινε, θα πουν. Μη φοβάστε. Λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι. Πόνος είναι αυτός. Μια οικογένεια είμαστε και μας χώρισαν. Σαν να λένε, αυτά τα παιδιά να πάνε χώρια από τους υπόλοιπους. Πονάει αυτό!! Τόσες φορές την ελευθερώσαμε τη Βόρεια Ήπειρο, τόσα αίματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δε θα παν χαμένα όλα αυτά».

Απόσπασμα από το βιβλίο: «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε…» ἔκδοση 26η, σελ. 76, του Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ

Προφητείες Αγίου Παϊσίου για την Αλβανία

«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή». «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω». «Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.

(Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή) απόσπασμα από το βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης τόμος Β’ σελ 373 του Νικόλαου Α. Ζουρνατζόγλου.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share