Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5+1 εφιαλτικές «προφητείες» του Νοστράδαμου για το 2021 (Video)

Ήταν άσχημη χρονιά το 2020;

27 Δεκεμβρίου 2020 19:17
5+1 εφιαλτικές «προφητείες» του Νοστράδαμου για το 2021 (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν νομίζατε ότι το 2020 ήταν άσχημη χρονιά, δείτε παρακάτω τις 5+1 εφιαλτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2021. Επίσης, ο «Νοστράδαμος των Βαλκανίων»- κατά κόσμον- Μπάμπα Βάνγκα, ξαναχτυπά με τις «προφητείες» για τη νέα χρονιά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Είναι ο Γάλλος αστρολόγος και γιατρός (φαρμακοποιός κατ΄ουσίαν) ο οποίος έζησε τον 16ο αιώνα και οι προβλέψεις του για ορισμένους έχουν αποδειχθεί «επιτυχείς».

Πρόκειται για τον Μισέλ ντε Νοστρεντάμ ή εξελληνισμένα «Νοστράδαμο» γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555.

Πολλοί , ερευνητές των συγγραμμάτων του αναφέρουν ότι είχε προβλέψει ακόμη μια την δολοφονία του John F Kennedy έως και την καταστροφή στους δίδυμους Πύργους. Τώρα οι ίδιοι αναλυτές ερμηνεύουν τις προφητείες του για το 2021, οι οποίες είναι εξίσου τρομακτικές.

5+1 εφιαλτικές «προφητείες» του Νοστράδαμου για το 2021

Η εμφάνιση των ζόμπι

Σύμφωνα με το Νοστράδαμο ένας Ρώσος επιστήμονας θα δημιουργήσει ένα βιολογικό όπλο το οποίο θα έχει μόνο άσχημα αποτελέσματα για την ανθρωπότητα.

Από το όπλο αυτό θα προέλθει ένας ιός ο οποίος θα μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Υπάρχει περίπτωση κάποιος ή κάποιοι Ρώσοι επιστήμονες επιχειρώντας να αναπτύξουν ένα αποτελεσματικό εμβόλιο για τον κορωνοϊό να δημιουργήσουν κατά λάθος κάτι χειρότερο, διερωτώνται κάποιοι.

Αυτά είχε γράψει: «Λίγοι νέοι: Θα ξεκινήσουν μισοί νεκροί. Θα είναι πεθαμένοι παρά το γεγονός ότι θα κάνουν τους άλλους να λάμπουν, Και σε ένα υπερυψωμένο μέρος θα εμφανιστούν μερικά μεγάλα κακά»

Λιμός βιβλικών διαστάσεων

Σαν να μην ήταν αρκετά τα ζόμπι ο Νοστράδαμος πίστευε ότι θα κτυπήσει τη Γη ένας λιμός βιβλικών διαστάσεων. Ο λιμός αυτός θα ξεκινήσει με μεγάλους σεισμούς, και ιούς θα ακολουθήσει η μεγάλη πείνα.

«Μετά από τα μεγάλες δυσκολίες για την ανθρωπότητα μια μεγαλύτερη θα έρθει» μιλώντας για βροχή, αίμα, και πείνα.

Ηλιακή καταιγίδα

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Νοστράδαμος αναφέρει πως θα συμβούν πολλά κακά από μια ηλιακή καταιγίδα. Είναι άγνωστο πως βγήκαν στο συμπέρασμα αυτό αλλά σύμφωνα με το Yearly horoscope ισχυρίζεται πως έχει γράψει ότι : «Θα δούμε το νερό να ανεβαίνει και τη γη να πέφτει κάτω από αυτό». Βέβαια αυτό έχει πολλαπλές ερμηνείες για τα αίτια (λιώσιμο πάγων, τσουνάμι κτλ) αλλά όχι ηλιακές καταιγίδες οι οποίες το μέγιστο που μπορεί να δημιουργήσουν είναι παγκόσμια απώλεια ηλεκτρικής ενεργείας, η οποία βέβαια είναι εξίσου εφιαλτική.

Μετεωρίτης

Εδώ ο Νοστράδαμος λέει κάτι που όλες οι διαστημικές υπηρεσίες φοβούνται: την πτώση ενός κομήτη στη Γη. Λέει στο βιβλίο του: «Στον ουρανό οι άνθρωποι θα δουν φωτιά και μια μεγάλη ουρά από σπινθήρες», τέλεια παρομοίωση ενός μετεώρου που πέφτει. Αν θα προκαλέσει καταστροφικό γεγονός επιπέδου ELE ή όχι είναι άγνωστο.

Καταστροφικός σεισμός

Εδώ ο Νοστράδαμος πάλι αναφέρει που πολλοί αναμένουν: ένα καταστροφικό σεισμό στις δυτικές ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια όπου και το τεράστιο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα. Σύμφωνα με αυτούς που αναλύσουν τα γραπτά του ο Νοστράδαμος αναφέρει για σεισμό που θα κτυπήσει τις ΗΠΑ και μάλιστα λένε έχουν προβλέψει και την ημερομηνία: 25 Νοεμβρίου του 2021.

Λέει ο Νοστράδαμος: «Μεγάλη αναστάτωση. Μέσα από τα εδάφη στη Δύση και στη Λομβαρδία (σ.σ. βέβαια η Λομβαρδία είναι πολύ πιο κοντά μας) μια φωτιά σε πλοίο, λοιμός και αιχμαλωσία».

Μικροτσίπ

Όσοι τέλος πάντων γλιτώσουν από τα ζόμπι τους μετεωρίτες, τους σεισμούς και τους ιούς θα δουν στρατιώτες με μικροτσίπ εμφυτευμένα στο μυαλό τους, όπως αναφέρουν οι μελετητές του.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share