Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μέριλιν Μονρόε: Η περιβόητη διατροφή της θρυλικής σταρ!

Έτσι διατηρούσε αυτό το θεϊκό κορμί!

10 Δεκεμβρίου 2019 10:13
Μέριλιν Μονρόε: Η περιβόητη διατροφή της θρυλικής σταρ!

Η Μέριλιν Μονρόε ήταν και θα είναι για όσα χρόνια κι αν περάσουν η θρυλική σταρ του Χόλυγουντ και το απόλυτο sex symbol. Το νάζι της, το χαμόγελό της και οι θεϊκές πόζες που αναδείκνυαν το τέλειο κορμί της είναι αυτά που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο χώρο του θεάματος. Φυσικά το Athensmagazine.gr "έπεσε" κι αυτό θύμα της γοητείας της και έκανε ένα μίνι αφιέρωμα με πολλές αδημοσίευτες φωτογραφίες της από τα νιάτα της.

Όλες οι γυναίκες έχουμε αναρωτηθεί αν αυτό το σώμα ήταν αποτέλεσμα διατροφής και γυμναστικής ή αν απλά ήταν από τις τυχερές που το είχε στο DNA της. Όσο δύσκολο κι αν ήταν να μάθουμε την περιβόητη διατροφή της σταρ, μια συνέντευξη που έδωσε το 1992 που αποκάλυπτε όλα τα μυστικά της βρέθηκε στα χέρια μας και φυσικά, δεν γινόταν να μην την μοιραστούμε μαζί σας!

Πριν σας την παραδώσουμε όμως ένα πράγμα έχουμε να πούμε: Η διατροφή αυτής της σεξοβόμβας είναι τόσο περίεργη όσο και οι αιτίες του θανάτου της!

Η διατροφή της

Μόνο συνηθισμένα δεν ήταν τα γεύματα της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Για παράδειγμα, για πρωινό έπινε ένα ποτήρι με ζεστό γάλα, μέσα στο οποίο έριχνε δύο ωμά αβγά. «Τα ανακατεύω με το πιρούνι και το πίνω όση ώρα ετοιμάζομαι», είχε πει. Το πρωινό της ολοκληρωνόταν με μια πολυβιταμίνη. «Αμφιβάλλω αν υπάρχει πιο θρεπτικό πρωινό από αυτό που τρώω, για ένα εργαζόμενο κορίτσι που τρέχει όλη μέρα», είχε πει. «Μού έχουν πει ότι οι διατροφικές μου συνήθειες δεν είναι και τόσο συνηθισμένες, αλλά δεν το νομίζω», συνεχίζει.


Η πρωτεϊνούχα διατροφή της συνέχιζε και κατά το δείπνο. «Κάθε βράδυ που είμαι κουρασμένη, έχω ολοκληρώσει τις δουλειές μου και γυρνάω στο σπίτι, σταματάω σε ένα mini market που βρίσκεται κοντά στο διαμέρισμά μου και αγοράζω μια αρνίσια μπριζόλα ή συκώτι. Πάω στο σπίτι, το μαγειρεύω μόνη μου και πάντα το συνοδεύω με πέντε ωμά καρότα», είχε αποκαλύψει. «Πιστεύω ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν λαγός. Δεν βαριέμαι ποτέ όσα καρότα κι αν φάω μέσα στην ημέρα», είχε πει αστειευόμενη.


Η γυμναστική της

«Η μεγαλύτερη ανησυχία μου στο παρελθόν ήταν ότι δεν προλάβαινα να φάω πολύ. Τώρα ανησυχώ γιατί τρώω πάρα πολύ. Παλιότερα δεν με ένοιαζε η γυμναστική. Τώρα αφιερώνω τουλάχιστον 10 λεπτά κάθε πρωί κάνοντας ασκήσεις με βαράκια. Το κάνω για να τονώνω τους μύες μου. Με το που κάνω τις ασκήσεις φαίνεται αμέσως η γράμμωση», είχε πει εξηγώντας τη σχέση της με τον υγιεινό τρόπο ζωής. «Οι ασκήσεις μου είναι αρκετά απλές και έχουν σκοπό να τονώσουν και να “σφίξουν” το σώμα μου. Πιο συγκεκριμένα, κάνω διάφορες ασκήσεις για τα χέρια και χρησιμοποιώ βαράκια που το καθένα ζυγίζει 2,50 κιλά περίπου και κάνω 15 ασκήσεις πολύ μα πολύ αργά. Μετά κάνω άλλα δύο σετ των 15 επαναλήψεων», εξηγεί.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share