Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Τα θυμάστε; 10 παιδιά από ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που μεγάλωσαν και έγιναν αγνώριστα! (video)

Δείτε τα!

26 Αυγούστου 2019 18:57
Τα θυμάστε; 10 παιδιά από ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που μεγάλωσαν και έγιναν αγνώριστα! (video)

Τα θυμάστε; 10 παιδιά από ελληνικές τηλεοπτικές σειρές που μεγάλωσαν και έγιναν αγνώριστα!

Από τον Μανωλάκη του “Καφέ της Χαράς”, στον Γιαννάκη και το Θανάση από τη σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί” και τον Πέτρο τον γιο του διαχειριστή στην “Πολυκατοικία”, αυτά είναι τα παιδάκια που μεγαλούργησαν στις ελληνικές σειρές και… σήμερα μεγάλωσαν!

Μπορεί τα παιδιά στην ελληνική τηλεόραση να μην ήταν ανέκαθεν το δυνατό στοιχείο της ελληνικής μυθοπλασίας, ωστόσο υπήρξαν περιπτώσεις ανθρώπων που αποδείχτηκαν πολύ μεγάλα ταλέντα. Αν και υποψιαζόμαστε πως η επιτυχία ενός ηθοποιού και δη ενός παιδιού εξαρτάται από την παραγωγή και τον σκηνοθέτη, υπήρξαν ρόλοι που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία.


Για παράδειγμα το μικρό κοριτσάκι με τα εκφραστικά μάτια στο “Λένη” ή ο πληθωρικός και απολαυστικός Πέτρος, γιος του Μπαλαφούτη στην “Πολυκατοικία”. Από την άλλη, η σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί” στήριξε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της στην υποκριτική ικανότητα της Φίφης, του Θανάση και του Γιαννάκη.


Τα χρόνια όμως πέρασαν και καθώς τα τελευταία χρόνια οι παραγωγές όλο και λιγόστευαν, τα παιδιά αυτά μεγάλωσαν. Η αλλαγή σε ορισμένες από τις περιπτώσεις που θα δείτε παρακάτω είναι θεαματική. Το κανάλι στο youtube Top 10 Greece, συγκέντρωσε δέκα παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης και πως είναι σήμερα

Απίστευτο: Δείτε πως είναι σήμερα η Λίζα από τη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες"

Απίστευτο: Δείτε πως είναι σήμερα η Λίζα από τη σειρά

Στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega, «Λατρεμένοι μου γείτονες», πρωταγωνιστούσε, μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καλημούκου, ερμηνεύοντας το ρόλο της 17χρονης Λίζας Παπαπαύλου, μιας εκ των τριών τηλεοπτικών παιδιών της Μιράντας (Αριέττα Μουτούση) και του Βύρωνα (Γιώργος Κωνσταντής), μιας σικ οικογένειας των βορείων προαστίων που ζούσε σε ένα πολυτελές σπίτι στον Διόνυσο.

η Σμαράγδα Καλημούκου, αυτό το όμορφο κορίτσι της σειράς. Τη βρήκαμε στο Instagram και μείναμε άφωνοι με το πόσο έχει μεγαλώσει και ομορφύνει, ενώ παραμένει πολύ εντυπωσιακή

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες της στο Instagram, η ίδια εργάζεται πλέον ως plus size μοντέλο και κάνει διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων, ενώ παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το χορό.

Δες παρακάτω πώς είναι σήμερα η άλλοτε τηλεοπτική «Λίζα» από το «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Δείτε πως είναι σήμερα η Λίζα από τη σειρά Δείτε πως είναι σήμερα η Λίζα από τη σειρά

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share