Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εντυπωσιακός Σκλαβενίτης ξανά - Νέα τρομερή προσφορά αδειάζει τα ράφια

Κάνει για ακόμη μία φορά τη διαφορά!

6 Ιανουαρίου 2023 20:14
Εντυπωσιακός Σκλαβενίτης ξανά - Νέα τρομερή προσφορά αδειάζει τα ράφια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκλαβενίτης: Ο Σκλαβενίτης υποδέχεται το 2023 με ένα εντυπωσιακό πακέτο προσφορών το οποίο αξίζει να αναζητήσετε.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε την προσφορά της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Θα δείτε ποια προϊόντα αφορά, ποιες ειδικές προσφορές περιλαμβάνει, τις τιμές που θα ισχύσουν για την εν λόγω προσφορά καθώς και την προθεσμία μέχρι την οποία θα είναι ενεργή και διαθέσιμη η μεγάλη προσφορά της πασίγνωστης αλυσίδας.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως σε μια περίοδο ανατιμήσεων και γενικευμένης οικονομικής πίεσης, η προσφορά αυτή έχει τη δική της ξεχωριστή και αυξημένη σημασία για το καταναλωτικό κοινό, ενώ θυμηθείτε και την ανατροπή για τα σούπερ μάρκετ - Πότε ανοίγουν ξανά Σκλαβενίτης, ΑΒ, LIDL, My Market

Μάλιστα ο Σκλαβενίτης δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά χρησιμοποιώντας και το e-shop. Δηλαδή μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και να λάβετε τα ψώνια σας στο σπίτι χωρίς να κουραστείτε ή να μπείτε στη διαδικασία επίσκεψης σε ένα κατάστημα σούπερ μάρκετ. Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές που ανακοίνωσε ο Σκλαβενίτης πατώντας το λινκ που θα βρείτε ΕΔΩ.

Σκλαβενίτης: Η μεγάλη πρωτιά και το ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το 2023

Έχουν περάσει κάτι παραπάνω από πέντε χρόνια από τότε που η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ξέφυγε από τα στενά όρια της Αττικής και έγινε πανελλαδική, μέσω της απόκτησης του δικτύου της Μαρινόπουλος.

Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια η Σκλαβενίτης κατάφερε με σταθερά βήματα να κατακτήσει πολλές κορυφές, να γίνει ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας πίσω από το Ελληνικό Δημόσιο, να γίνει η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, τόσο από άποψης καταστημάτων όσο και τζίρου κ.λπ.

Αν υπήρχε ένα στοιχείο στο οποίο βρισκόταν ένα βήμα πίσω από την ΑΒ Βασιλόπουλος, ήταν σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας. Η συγκεκριμένη «υστέρηση» είναι φυσιολογική για δύο λόγους: η ΑΒ Βασιλόπουλος είχε αναπτύξει το δίκτυό της εκτός Αθηνών αρκετά χρόνια πριν από τη Σκλαβενίτης, ενώ παράλληλα έχει και έντονη διαφημιστική παρουσία σχεδόν σε όλα τα Μέσα.

Σύμφωνα με την τελευταία αντιπροσωπευτική πανελλαδική έρευνα (Δεκέμβριος 2022), που πραγματοποίησε online η Braincandy – Wisdrop σε δείγμα 600 ατόμων, η Σκλαβενίτης (96,4%) πέρασε για πρώτη φορά σε αναγνωρισιμότητα την ΑΒ Βασιλόπουλος (96,1%). Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ υψηλά (93,9%) είναι και τα ποσοστά της Lidl, που συμπληρώνει την τριάδα των μεγάλων παικτών.

Το deal του Σκλαβενίτη που αλλάζει τα δεδομένα

Σκλαβενίτης: Σε μια νέα εξαγορά προχώρησε ο όμιλος Σκλαβενίτης, λίγες ημέρες πριν την έλευση του 2023 κι ενώ εντείνονται οι κινήσεις συγκέντρωσης στον κλάδο των σούπερ μάρκετ.

Όπως έγινε γνωστό, στον όμιλο Σκλαβενίτη περνούν τέσσερα από τα έξι καταστήματα της αλυσίδας Γέγος και συγκεκριμένα τα καταστήματα που βρίσκονται σε Μαρκόπουλο, Λούτσα και Πόρτο Ράφτη. Υπενθυμίζεται ότι στο Πόρτο Ράφτη υπάρχουν δύο καταστήματα Γέγος. Οι τελικές υπογραφές «έπεσαν» μόλις χθες, ενώ κατά τις πληροφορίες, με τη συμφωνία, διασφαλίζονται πλήρως οι 130 εργαζόμενοι των τεσσάρων καταστημάτων Γέγος.

Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου τα τέσσερα καταστήματα της αλυσίδας Γέγος θα έχουν περάσει στο δίκτυο του Σκλαβενίτη, ενώ σταδιακά θα αλλάξουν και οι ταμπέλες. Όπως είναι φυσικό, μετά τη συμφωνία, τα τέσσερα καταστήματα θα φέρουν την ταμπέλα Σκλαβενίτης, ενώ εκτός του deal μένουν τα υπόλοιπα δύο καταστήματα Γέγος σε Αργυρούπολη και Κερατέα. Αυτά θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά με την ταμπέλα Γέγος.

Με το εν λόγω deal, ο όμιλος Σκλαβενίτης διευρύνει την παρουσία του στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι ενδιαφέρον για την αλυσίδα Γέγος είχε εκδηλώσει και η ΑΒ Βασιλόπουλος. «Έγιναν συζητήσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος με την αλυσίδα Γέγος, οι οποίες όμως δεν τελεσφόρησαν και τελικώς διακόπηκαν», αποκάλυψε στα μέσα Νοεμβρίου ο νέος Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, Νίκος Λαβίδας, στην πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τον περασμένο Αύγουστο. Η αλυσίδα Γέγος δημιουργήθηκε το 1971, με τον τζίρο της το 2022 να εκτιμάται κοντά στα 19 εκατ. ευρώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share