Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το απόλυτο φόρεμα της Πρωτοχρονιάς στα Zara - Είναι sexy και μαγνητίζει τα βλέμματα

Υπέροχη επιλογή!

30 Δεκεμβρίου 2022 13:08
Το απόλυτο φόρεμα της Πρωτοχρονιάς στα Zara - Είναι sexy και μαγνητίζει τα βλέμματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το little black dress (μικρό μαύρο φόρεμα) που η Coco Chanel, το έκανε μόδα και αποτελεί μέχρι και σήμερα νούμερο ένα τάση, ανάμεσα στα φορέματα, είναι ιδανική επιλογή για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Στα Zara βρήκαμε μια εκδοχή του little black dress, απόλυτα γιορτινή καθώς έχει γυαλιστερές τιράντες και προσαρμοσμένο στις τελευταίες τάσεις τις εποχής, καθώς είναι και cut out.

Το φόρεμα είναι κομψό και sexy και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Μπορείς να το συνδυάσεις με μια μαύρη γόβα και ένα μαύρο σακάκι για total black outfit ή να δώσεις λίγο χρώμα, κάνοντας πιο τολμηρό το look σου, με μία πορτοκαλί ή πράσινη μυτερή γόβα και ένα αντίστοιχου χρώματος σακάκι.

Παράλληλα, δείτε εδώ για "Τα Μικρά Βιβλία της Μόδας".

Μαύρο φόρεμα με ασημένιες λεπτομέριες

Προς το παρόν είναι διαθέσιμο και η τιμή του ανέρχεται στα 25,95 ευρώ, αλλά ίσως σύντομα εξαντληθεί. Άλλωστε τι περιμένεις; Αύριο είναι η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε αν δεν έχεις τι να φορέσεις σου βρήκαμε τη λύση.

Το απόλυτο φόρεμα της Πρωτοχρονιάς στα Zara

Βρες εδώ το φόρεμα

Triumph: Ο απόλυτος προορισμός για Χριστουγεννιάτικα δώρα!

Τα Χριστούγεννα είναι χαρά, είναι διασκέδαση, είναι φίλοι… αλλά είναι και θαλπωρή, σπίτι, οικογένεια! Είναι να παίρνεις ενέργεια και λάμψη από το Christmas vibe, αλλά είναι και να δίνεις!

Η Triumph, μας καλεί να γευτούμε και να νιώσουμε τα φετινά Χριστούγεννα, μέσα από μία απλή, αλλά τόσο μαγική πράξη: αυτήν του να προσφέρεις! Να χαρίζεις υπέροχα δώρα στους αγαπημένους σου! Να νιώθεις όλη τη χαρά κάθε φορά που βλέπεις τη λάμψη στο βλέμμα τους, το χαμόγελο στο πρόσωπό τους, όταν ανοίγουν το δώρο που τους διάλεξες! This is my joy.

Tο τέλειο δώρο, φυσικά, είναι προσωπικό. Είναι κάτι που φαντάζεσαι ειδικά για τη φίλη σου, την αδερφή σου, την κολλητή σου. Είναι κάτι που αντανακλά το δικό σου γούστο αλλά έχει και από την προσωπικότητά της! Όπως, απολύτως προσωπικό είναι και το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου. Γιατί ποιος ξέρει καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου από εσένα την ίδια; #ItsPersonal

Triumph

Αυτές τις γιορτές, έλα στα καταστήματα ή μπες στο e-shop της Triumph και ανακάλυψε αμέτρητες επιλογές από υπέροχα εσώρουχα και homewear, που θα γίνουν αξέχαστα Χριστουγεννιάτικα δώρα για αυτούς που αγαπάς.

Φαντάζεσαι κάτι σε glam-chic, για γιορτινές εμφανίσεις και λαμπερές βραδινές εξόδους; Ή ψάχνεις το τέλειο κομμάτι για χουχούλιασμα στο σπίτι αγκαλιά με ένα βιβλίο; Ό, τι κι αν ονειρεύεσαι, η Triumph το έχει δημιουργήσει για να γίνει ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο δώρο για σένα και το Top5 των φίλων σου!

Το Amourette 300 Rococo είναι ένα must-have εσώρουχο για αυτές τις γιορτές: με ένα σούπερ μοντέρνο look και φτιαγμένο από ανακυκλωμένο ύφασμα, έχει σχεδιαστεί ως ένα σουτιέν για “ειδικές περιστάσεις”, με την αίσθηση όμως ενός άνετου, καθημερινού σουτιέν, χωρίς μπανέλα. Μαζί με τα ασορτί briefs, Highleg Brazilian και Highwaist σε ένα βαθύ κόκκινο (Mannish Red), θα δώσουν ένα γιορτινό twist στα outfits που θα επιλέξεις.

Triumph σατέν φόρεμα

Και πάμε για stylish Χmas all the way: το body της σειράς Lavish Spotlight, με τη δαντελωτή cup, το βαθύ κόψιμο και τη σαγηνευτικά χαμηλή πλάτη, θα κάνει τα υπόλοιπα εσώρουχα στο συρτάρι σου… να ζηλέψουν! Σε μία υπέροχη maroon απόχρωση, αυτό το body είναι το τέλειο δώρο για σένα και τις φίλες σου.

Αλλά είναι και κάτι βράδια που το μόνο που κάνεις κέφι είναι ατελείωτο binge-watching στον καναπέ… Tο Satin Nightdress είναι ένα κομψό και γοητευτικό σατέν νυχτικό σε γιορτινή maroon απόχρωση για ένα 100% Christmas mood στο σπίτι: το αέρινο και ελαφρύ ύφασμά του χαϊδεύει απαλά το δέρμα, δίνοντας μια αίσθηση απόλυτης άνεσης.

Κι αν ξαφνικά δεις από το παράθυρο να πέφτουν νιφάδες και η ευχή σου για White Christmas γίνει πραγματικότητα, η Triumph δημιούργησε το Thermal Jumper Cardigan. Αυτό το μαλακό cardigan από ανακυκλωμένο και θερμο-ελεγχόμενο ύφασμα, με τη χαλαρή εφαρμογή, είναι η πλέον «χουχουλιάρικη» προσθήκη στη συλλογή loungewear. Μπορεί να φορεθεί και με το ασορτί Cosy Thermal Trouser, για πραγματικά cosy Xmas @ home. Ένα δώρο, που θα αγαπηθεί και φορεθεί όσο κανένα!

Triumph εσώρουχα

Κι επειδή τα όρια και οι ετικέτες δεν σου αρέσουν ούτε και την περίοδο των γιορτών, στην ολοκαίνουργια συλλογή MyWear θα βρεις το loungewear που μπορείς να φοράς και να χαίρεσαι όλη μέρα, τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι. Υπέροχα κομμάτια, ατελείωτο mix n’ match… όρεξη να ‘χεις και συνδύασέ τα, αγάπησέ τα και φτιάξε τα δικά σου, ακαταμάχητα Χmas outfits.

Αυτές τις γιορτές, η Triumph έχει τα δώρα που θα λατρέψεις! Βρες αυτά που θα δώσουν χαρά σε σένα και στους γύρω σου και ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

This is my Joy.

ItsPersonal

Websites Triumph > www.triumph.com www.triumpheshop.gr

Facebook page > https://www.facebook.com/TriumphGR

YouTube channel > https://www.youtube.com/channel/UC5DvMXPCX4vbPdskHFEvCJA

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share