Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ξεπούλημα» στα Lidl: Πανδαιμόνιο με τις σημερινές (22/9) προσφορές

Τεράστιες εκπτώσεις σε όλα τα ράφια

22 Σεπτεμβρίου 2022 10:02
«Ξεπούλημα» στα Lidl: Πανδαιμόνιο με τις σημερινές (22/9) προσφορές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανζουρλισμός αναμένεται για ακόμη μία μέρα στα Lidl όλης της χώρας, από τη στιγμή που η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ αποφάσισε πακτωλό προσφορών για ακόμη μία μέρα (22/9).

Όλα αυτά μάλιστα, τη στιγμή που διανύουμε ούτως ή άλλως εβδομάδα μεγάλων εκπτώσεων στα καταστήματα των Lidl.

Δείτε αναλυτικά εδώ ολόκληρο το φυλλάδιο με τις σημερινές προσφορές

Μεγάλη ταραχή στα Lidl: Έντρομοι οι πελάτες με αυτό που είδαν - Απειλήθηκαν ζωές

Μεγάλη ταραχή υπήρξε προ ημερών στα Lidl, με τους πελάτες να μοιάζουν έντρομοι με αυτό, που αντίκρυσαν μπροστά τους, αφού έφτασαν στο σημείο να απειληθούν ζωές.

Συγκεκριμένα, ένα θεαματικό ατύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (16/9) στο χώρο στάθμευσης του Lidl στην οδό Biberger Straße στο Unterhaching, τη στιγμή που στην Ελλάδα μια ανακοίνωση της αλυσίδας έφερε το αδιαχώρητο.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομίας, ένας 88χρονος άνδρας μπέρδεψε το γκάζι και το φρένο στο SUV Porsche που οδηγούσε.

λιντλ-προσφορεσ-22-9

Το χρονικό του περιστατικού

Το αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε μπροστά στο χορτάρι που χωρίζει τους χώρους στάθμευσης. Στην πορεία, ο 88χρονος οδηγός από το Unterhaching έριξε έναν φανοστάτη, απογειώθηκε, πέρασε πάνω από το καπό ενός VW Golf και ακινητοποιήθηκε στην οροφή του.

Ένα Hyundai που ήταν σταθμευμένο δίπλα του υπέστη επίσης ζημιές. Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Unterhaching έφτασε στο σημείο με 18 άτομα. Δεν ήταν μακρύς ο δρόμος για τους διασώστες, καθώς το ατύχημα συνέβη ακριβώς απέναντι από τον πυροσβεστικό σταθμό.

Στον τόπο του ατυχήματος, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαπίστωσαν ότι η 66χρονη συνοδηγός ήταν παγιδευμένη στην Porsche και δεν μπορούσε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς, σύμφωνα με την αστυνομία, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία υπολογίζει τις συνολικές ζημιές σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Περαιτέρω έρευνες, ιδίως για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διεξάγονται από την ομάδα ατυχημάτων του Μονάχου.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share