Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

«Φράζουν» από κόσμο τα καταστήματα του Σκλαβενίτη: Η ανακοίνωση της εταιρείας που έφερε αναστάτωση

Η γνωστή αλυσίδα ξέρει πώς να φέρνει το κοινό

17 Σεπτεμβρίου 2022 11:08
«Φράζουν» από κόσμο τα καταστήματα του Σκλαβενίτη: Η ανακοίνωση της εταιρείας που έφερε αναστάτωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης αποτελεί πάντοτε μια εταιρεία, που γνωρίζει το πώς να ανταποκρίνεται στην εκάστοτε χρονικά συγκυρία και όσα αυτή απαιτεί, με την νέα ανακοίνωση να αποδεικνύει ξανά του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα, έρχονται νέες χαμηλές τιμές και φοβερές προσφορές κόντρα στην τάση των ημερών με 1+1 δώρο, από τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας με στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού αγοραστών στα καταστήματά του.

Τη στιγμή που τα σούπερ μάρκετ τείνουν να φθάσουν στην πλήρη κατάργηση των προσφορών 1+1, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης συνεχίζουν ακάθεκτα τη συμφέρουσα πολιτική προς τους καταναλωτές με σούπερ προσφορές στα ράφια των καταστημάτων.

Σκλαβενίτης μεγάλες προσφορές

Συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα αποφάσισε να «σπρώξει» μια σειρά από προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, βάζοντας ειδικές προσφορές και 1+1 δώρο!

Με αυτή την κίνηση, πολλοί θα σπεύσουν τις επόμενες ημέρες στα καταστήματα, με την επέκταση της αλυσίδας να φέρνει ταραχή στην αγορά.

Δείτε τις προσφορές ΕΔΩ.

Η νέα συμφωνία που «εκτοξεύει» την εταιρεία

Ο Σκλαβενίτης δε σταματά την επέλασή του στις αγορές, πραγματοποιώντας διαρκώς ενδιαφέρουσες συμφωνίες που αλλάζουν τα δεδομένα και μια ακόμη, πιο πρόσφατη θα είναι σίγουρα επικερδής.

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα The Mart Cash and Carry, ο βραχίονας της χονδρικής της Σκλαβενίτης, προχώρησε στην εξαγορά 9 μισθωμένων καταστημάτων του δικτύου της, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Οικονομικού Ταχυδρόμου.

Πωλήτρια είναι η Eurobank από την οποία η αλυσίδα cash and carry ενοικίαζε τα ακίνητα.

Πρόκειται για τα καταστήματα Κηφισού, το πρώτο και μεγαλύτερο κατάστημα της The Mart, Παλλήνης, Πάτρας, Λάρισας, Βόλου, Ξάνθης, Ηρακλείου Κρήτης, Ιωνίας και Εγνατίας, το δεύτερο μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας. Τα δύο τελευταία βρίσκονται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

«Αυτοκράτορας» ο Σκλαβενίτης: Η νέα συμφωνία που «εκτοξεύει» την εταιρεία

Το σπουδαίο ύψος της συμφωνίας

Σε ό,τι αφορά το τίμημα της συναλλαγής, πληροφορίες αναφέρουν πως ξεπέρασε τα 90 εκατ. ευρώ.

Συνολικά το δίκτυο της αλυσίδας αριθμεί 12 υποκαταστήματα εκτός του κεντρικού στη Λ. Κηφισού Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η The Mart (πρώην Makro) εξαγοράστηκε από την Σκλαβενίτης την τελευταία ημέρα του 2014.
Η οικογένεια Σκλαβενίτη είχε δώσει τότε στους Γερμανούς της Metro Group περί τα 65 εκατ. ευρώ.

Μετά την εξαγορά, εν έτει 2015, η Grivalia είχε ανακοινώσει ότι αγοράζει με sale and lease back 9 ακίνητα της αλυσίδας Cash and Carry, συνολικής επιφάνειας 100.000 τ.μ. έναντι τιμήματος 60 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα η αγοράστρια εκμίσθωσε τα καταστήματα αυτά στην αλυσίδα χονδρικής, που είχε περάσει πλέον στον έλεγχο στην Σκλαβενίτης, έναντι αρχικού ετήσιου μισθώματος 5,7 εκατ. ευρώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share