Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Σεισμός» στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Τεράστια εταιρεία καφέ «μπαίνει» στα σούπερ μάρκετ

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία!

12 Σεπτεμβρίου 2022 10:33
«Σεισμός» στον ΑΒ Βασιλόπουλο - Τεράστια εταιρεία καφέ «μπαίνει» στα σούπερ μάρκετ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενώνουν οριστικά και αμετάκλητα τις δυνάμεις τους Coffee Island και ΑΒ Βασιλόπουλος με την κορυφαία αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα να κάνει γνωστή την είδηση με ανακοίνωση.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά συνεργασία της εταιρίας στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου, μετά τις συνεργασίες με τις αλυσίδες Σκλαβενίτη και Μy Market.

Δείτε επίσης: «Τάραξε» την αγορά ο Σκλαβενίτης – Τρόμος σε ΑΒ Βασιλόπουλο και LIDL

Με τη νέα συνεργασία, η Coffee Island ενδυναμώνει την παρουσία της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand και των προϊόντων καφεκοπτείου και φυσικά διευρύνει την πελατειακή της βάση.

Οι δημοφιλείς κωδικοί Coffee Island που θα βρίσκουν οι καταναλωτές σε επιλεγμένα hyper-markets ΑΒ Βασιλόπουλος είναι:

α) Espresso αλεσμένος Volcano 250γρ.,

β) Espresso capsules 10τμχ Compassion, Affection και Bliss,

γ) Ελληνικός 170γρ. Παραδοσιακός, Σκούρος, Σπέσιαλ, Ντεκαφεινέ,

δ) Φίλτρου αλεσμένοι 250γρ. Deja Vu και Day Dream

ε) Φίλτρου αρωματικοί 200γρ. Φουντούκι και Γαλλική καραμέλα.

αβ-βασιλοπουλοσ-εταιρεια-καφε-12-9

«Μας τιμά η συνεργασία…»

O Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO Coffee Island δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την πορεία εδραίωσης του brand Coffee Island στο οργανωμένο λιανεμπόριο και η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος αφενός μας τιμά, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της αλυσίδας AB να γεύονται την ποιότητα Coffee Island και στο σπίτι.»

Τη δομή προστασίας ανηλίκων “Κιβωτός του κόσμου Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας” στα Γιαννιτσάνικα επισκέφτηκαν χθες στελέχη της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μέλη της διοίκησης των παλαιμάχων του Π.Σ.

“Η Καλαμάτα”, αλλά και ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος αποδεικνύοντας εμπράκτως το αγκάλιασμα της τοπικής κοινωνίας στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και την ενίσχυση της προσπάθειας των υπευθύνων να δημιουργήσουν για αυτά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Έτσι, σε συνέχεια της δωρεάς των χρημάτων που είχαν συγκεντρωθεί από τον ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα που διεξήχθη τον περασμένο Μάιο στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης», με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και τη συμμετοχή της ομάδας των εργαζομένων του γνωστού σούπερ μάρκετ και των παλαιμάχων της Καλαμάτας χθες προσφέρθηκε στην Κιβωτό δωροεπιταγή ύψους 3.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί την επιβράβευση από την κεντρική διοίκηση των συνολικών κοινωνικών δράσεων που πραγματοποίησαν τα καλαματιανά καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, σημαντικό μέρος των οποίων αποτέλεσε το εν λόγω φιλικό.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share