Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Σοφιστικέ και δυναμικό look με δύο κομμάτια για την καλοκαιρινή σας εμφάνιση

Θα εντυπωσιάσετε!

11 Ιουνίου 2022 16:08
Σοφιστικέ και δυναμικό look με  δύο κομμάτια για την καλοκαιρινή σας εμφάνιση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις τελευταίες δύο χρονιές, τα πλεκτά ρούχα έχουν ξεχωρίσει σε όλες τις πασαρέλες. Για τις γυναίκες που ακολουθούν τη μόδα, τα πλεκτά σετ είναι η ιδανική επιλογή και για φέτος το καλοκαίρι.

Εκτός από σοφιστικέ ύφος, εφαρμόζουν τέλεια και τονίζουν τις καλλίγραμμες σιλουέτες, προσδίδοντας ακόμα περισσότερο στυλ.

Από τους συνδυασμούς πλεκτών ρούχων, ξεχωρίζουμε τις φούστες με ασορτί τοπ, τα μαγιό με τα παρεό για την παραλία, καθώς και τα μακριά παντελόνια με το αντίστοιχο μακρύ τοπ.

Δείτε επίσης: Το λινό πουκάμισο που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της βρίσκεται στα Zara και κοστίζει λιγότερο από 30 €

Είναι σοφιστικέ και ευκολοφόρετα και ενώ η ομοιομορφία εξασφαλίζει ένα safe στιλάτο αποτέλεσμα για κάθε περίσταση.

Η καλοκαιρινή εκδοχή των σετ είναι ακόμη πιο σικάτη και δροσερή - ειδικά αυτή που οι fashionistas επιλέγουν για την παραλία και τις χαλαρές βόλτες στην πόλη.

Καλωσορίστε φέτος τα twin sets από λινό, βαμβάκι ή κάποιο άλλο ύφασμα που αφήνει το σώμα να αναπνέει, τα οποία έχουν τη μορφή ενός σορτς με ασορτί oversized πουκάμισο.

Το σικάτο αυτό ντύσιμο, που προσφέρει ελευθερία κινήσεων και χαρίζει στιλ, είναι κατάλληλο ακόμη και για τις βόλτες στην πόλη συνδυασμένο με χρυσά κοσμήματα.

Οι γήινες αποχρώσεις είναι πάντοτε οι πιο κομψές και δείχνουν πολυτελείς, αλλά μπορείτε να κάνετε την ανατροπή με ένα σετ σε έντονο πράσινο, γαλάζιο ή πορτοκαλί.

Παρακάτω, δείτε μερικά σούπερ cool looks με καλοκαιρινά twin sets και πείτε «ναι» στην hot τάση του καλοκαιριού.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share