Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίγη συγκίνησης με την τελευταία κίνηση του Σκλαβενίτη - Χίλια μπράβο

Συνεχίζει τις εξαιρετικές της σχέσεις με τοπική κοινωνία

16 Απριλίου 2022 14:38
Ρίγη συγκίνησης με την τελευταία κίνηση του Σκλαβενίτη - Χίλια μπράβο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρίγη συγκίνησης προκλήθηκαν με μια τελευταία κίνηση, που έκανε ο Σκλαβενίτης, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να επιβεβαιώνει την όμορφη σχέση με την κοινωνία των Καλαβρύτων.

Φέτα Συνεταιρισμού Καλαβρύτων και Σκλαβενίτης πορεύονται μαζί χρόνια τώρα, έχοντας αναπτύξει δεσμούς που ξεπερνούν τα εμπορικά σήματα και έχουν γίνει οικογενειακοί δεσμοί.

Πρόσφατα στα Καλάβρυτα, βρέθηκαν μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη σε ιδιωτική επίσκεψη χωρίς να παραλείψουν να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και πρώην Διευθυντή του Συνεταιρισμού κο Παπαδόπουλο που η συνεργασία τους ήταν κάτι παραπάνω από ουσιαστική.

Ο Δήμαρχος, που δεν χάνει την ευκαιρία να ζητά απ όλους κάτι για τα Καλάβρυτα, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με πρώην συνεργάτες, έβαλε το «χέρι» του και σήμερα Τετάρτη 12 Απριλίου, φορτηγό της εταιρείας Σκλαβενίτης, έφερε μεγάλο όγκο ειδών πρώτης ανάγκης σε Πυροσβεστική και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και... έπεται συνέχεια, με την εταιρεία να πραγματοποιεί και φοβερές προσφορές.

Σκλαβενίτης στα Καλάβρυτα

Το προϊόν που κάνει τη διαφορά

Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. είναι μία αμιγώς ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και διαρκών αγαθών.

Διαθέτει 431 Καταστήματα, 3 Κέντρα Διανομής Παραγγελιών eMarket και 6 Κέντρα Διανομής στην Ελλάδα, εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 480.000 Πελάτες καθημερινά, απασχολεί περισσότερους από 29.000 Εργαζομένους και συνεργάζεται με περισσότερους από 3.000 Προμηθευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ιστορία της ξεκινάει το 1954 από τα Πετράλωνα, όταν τα αδέλφια Σπύρος και Γιάννης Σκλαβενίτης και ο φίλος τους Μιλτιάδης Παπαδόπουλος ιδρύουν μία εταιρεία, η οποία έχει ως δραστηριότητα τη χονδρική πώληση τροφίμων σε παντοπωλεία, τη συσκευασία και τη διάθεση μπαχαρικών σε καρτέλες.
Το 1967, βασιζόμενοι σε ένα νέο μέσο επικοινωνίας για την εποχή, το τηλέφωνο, δημιούργησαν την ΤΗΛΕΞΥΠ, την πρώτη εταιρεία τηλεφωνικών παραγγελιών στην Ελλάδα και το 1971 ίδρυσαν το 1ο Supermarket της Επιχείρησης, στη Λεωφόρο Κηφισού 80 στο Περιστέρι.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, η Επιχείρηση αναπτύχθηκε με σταθερά βήματα, παραμένοντας πιστή στις Αρχές και στις Αξίες που θεμελίωσαν οι Ιδρυτές της, επιδιώκοντας πάντα να διαθέτει προϊόντα άριστης ποιότητας σε τιμές «τόσο φθηνά όσο πουθενά», να προσφέρει ευγενική και γρήγορη εξυπηρέτηση και να συμβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Εδώ και πολλά χρόνια η παραδοσιακή Φέτα ΠΟΠ Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, διατίθεται στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά μέσω των supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και στήριξης στους ντόπιους παραγωγούς, μια συνεργασία που αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την τοπική μας οικονομία.

Πηγή: Kalavrytanews.com

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share