Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μεγάλη έκπληξη Σκλαβενίτη για το Πάσχα: Οι προσφορές που θα κάνουν... χαμό!

Πολλά 1+1 δώρο!

13 Απριλίου 2022 22:09
Μεγάλη έκπληξη Σκλαβενίτη για το Πάσχα: Οι προσφορές που θα κάνουν... χαμό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σκλαβενίτης ξεκίνησε δυναμικά την εβδομάδα, βάζοντας μεγάλες προσφορές και «ειδικές τιμές» σε προϊόντα με πολλά 1+1 δώρο που θα βρείτε και στα φυσικά καταστήματα και στο site!

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές και να βρείτε και προσφορές που θα ισχύουν (και θα ενημερώνονται) και τη Μ. Εβδομάδα και μέχρι το Πάσχα.

Όλα αυτά με ένα κλικ εδώ

Πάρτε το από τώρα: Το απόλυτο προϊόν του καλοκαιριού έχει κόστος κάτω από 4 ευρώ στα Lidl

Τα Lidl δε σταματούν ποτέ να προχωρούν σε υπέροχες προσφορές, ανταποκρινόμενα στις εκάστοτε ανάγκες των καταναλωτών, δίνοντας προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, με την εταιρεία παράλληλα να κάνει μια μεγάλη κίνηση.

Όπως αναφέρεται στο νέο φυλλάδιο, που ισχύει από αύριο (14/4), «Στα Lidl το φρέσκο ψάρι αποτελεί σοβαρή υπόθεση και έρχεται στο τραπέζι σου για να ανακαλύψεις τις νοστιμιές του!

Αυτήν την εβδομάδα, μαγείρεψε τσεπίτα με γύρο σολομού και σως γιαουρτιού, εύκολα και γρήγορα! Ακόμη, δοκίμασε μοναδικές Deluxe γεύσεις και αγαπημένες λιχουδιές Favorina. Ο Μάρτης πέρασε και ο ήλιος εμφανίστηκε, μαζί και η νέα σειρά αντηλιακών της Cien, που σε περιμένει σε όλα τα καταστήματα!

Βρες επίσης, αξιόπιστα και δυνατά εργαλεία για κάθε εργασία και είδη κουζίνας για να φτιάξεις τα πιο απίστευτα πιάτα. Τέλος, απογείωσε το στιλ όλης της οικογένειας με μοδάτες επιλογές για μικρούς και μεγάλους».

Η προσφορά που αξίζει

Η προσφορά, που θα ξεχωρίζαμε, είναι το αντηλιακό μάρκας Cien, το οποίο μάλιστα κοστίζει κάτω από 4 ευρώ. Πρόκειται για το αντηλιακό λάδι σε σπρέι, το οποίο βρίσκεται στα 3.99 ευρώ.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως κανένα αντηλιακό προϊόν του φυλλαδίου, μερικά εκ των οποίων πολύ υψηλής προστασίας, δεν κοστίζει πάνω από 5.99 ευρώ, σε μια εξαιρετική προσφορά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share