Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανζουρλισμός με τα Lidl: Τρέχουν όλοι στα καταστήματα μετά από αυτή την ανακοίνωση

Σπουδαία τα νέα για τη γνωστή αλυσίδα

3 Δεκεμβρίου 2021 16:42
Πανζουρλισμός με τα Lidl: Τρέχουν όλοι στα καταστήματα μετά από αυτή την ανακοίνωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανονικός... πανζουρλισμός επικρατεί με τα Lidl, με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ να εκδίδει μια ανακοίνωση, η οποία φέρνει πανικό στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα, δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μετρητά συνολικής αξίας 150.000 ευρώ έως τις 24.12.2021, έχουν 32 τυχεροί χρήστες της εφαρμογής Lidl Plus, στον μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιείται για τα φετινά Χριστούγεννα.

Από τους 32 νικητές που θα κληρωθούν, οι 30 θα λάβουν από 4.000 ευρώ μετρητά ο καθένας και 2 μεγάλοι νικητές θα λάβουν από 15.000 ευρώ μετρητά ο καθένας. Οι 30 νικητές θα κληρωθούν στις 27 Δεκεμβρίου και οι 2 μεγάλοι νικητές θα κληρωθούν στις 20 και στις 27 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, με μια προηγούμενη ανακοίνωση επίσης να φέρνει αναστάτωση.

Lidl πανζουρλισμός με την ανακοίνωση

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό θα πρέπει να σκανάρει την ψηφιακή του κάρτα Lidl Plus στο ταμείο, πραγματοποιώντας αγορές από 30 ευρώ και άνω. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης λαμβάνει αυτόματα 1 συμμετοχή εντός της εφαρμογής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε αγορές αξίας 30 ευρώ αντιστοιχεί 1 συμμετοχή, σε αγορές αξίας 60 ευρώ αντιστοιχούν 2 συμμετοχές, κ.ο.κ. (η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του).

Παράδειγμα: Εάν ένας πελάτης πραγματοποιήσει αγορές αξίας 65 ευρώ, θα λάβει 2 συμμετοχές, έτοιμες προς αποστολή (δηλαδή, 2 συμμετοχές από τα 60 ευρώ αγορών. Τα επιπλέον 5 ευρώ δεν θα συνυπολογιστούν στην επόμενη αγορά του).

Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει.

Διευκρίνιση: Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται καπνικά προϊόντα, προϊόντα που συγκαταλέγονται στην κατηγορία των βρεφικών τροφών, φαρμακευτικά προϊόντα, η μεγάλη και η μικρή σακούλα μεταφοράς τροφίμων. Δηλαδή, η αξία τους δεν θα υπολογίζεται στα 30 ευρώ ανά συμμετοχή.

Μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις στο:

https://www.lidl-hellas.gr/diagonismos-lidl-plus

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Παράλληλα, ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το AppStore, το GooglePlay ή το HuaweiAppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus Χριστούγεννα!

TAGS
 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share