Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Απαγορεύεται η είσοδος σε...": Χαμός με την ανακοίνωση του Lidl

Προσοχή!

2 Δεκεμβρίου 2021 12:31
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα επιπλέον μέτρο για την προάσπιση της υγείας πελατών και εργαζομένων στα καταστήματά της προχώρησε πριν καιρό η Lidl Ελλάς. Σε ποιους απαγορεύει την είσοδο;

Την είσοδο σε όσους πελάτες δε φορούν μάσκα απαγορεύει ρητά πλέον η Lidl Ελλάς στα καταστήματά της. Από το μέτρο εξαιρούνται παιδιά κάτω των τριών ετών και άτομα με ιατρικά προβλήματα, όπως αναπνευστικό.

Το μέτρο, που έχει ως επίκεντρο την προστασία τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς από πιθανή εξάπλωση της νόσου. Από την πρώτη μέρα της πανδημίας Covid-19 η εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του ιού, ενώ συνεχίζει την αδιάλειπτη ενημέρωση για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων των περευρισκομένων στα καταστήματα σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικές και πολιτειακές επιταγές.

 'Απαγορεύεται η είσοδος σε...': Χαμός με την ανακοίνωση του Lidl

Εγγύηση της έμπρακτης εφαρμογής των μέτρων καθώς και της μέγιστης ασφάλειας στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19, αποτελεί το γεγονός ότι η Lidl Ελλάς είναι η πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα που έλαβε την πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο "Εxcellent" από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas. Εκτός από αυτό, δείτε εδώ και μια ανακοίνωση της γνωστής αλυσίδας.

"Κοροϊδεύετε τον κόσμο": Οργισμένοι οι πελάτες με τα Lidl

Κι άλλες καταγγελίες κάνουν στην επίσημη σελίδα του Facebook, πελάτες των σούπερ μάρκετ Lidl, βάζοντας στο στόχαστρο την εφαρμογή Lidl plus.

Συγκεκριμένα, μετά το "συναγερμό" στα καταστήματα λόγω απόσυρσης ενός προϊόντος, οι πελάτες "έτρεξαν" να χαρακτηρίσουν την εφαρμογή με προσφορές ως "κοροϊδία" και τόνισαν χαρακτηριστικά:

"Κοροϊδεύετε τον κόσμο με αυτή την εφαρμογή! Τρεις φορές δεν μου έχει γίνει έκπτωση. Στο κατάστημα προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Όταν βλέπουν ότι δεν τους παίρνει μου λένε να πάρω τηλέφωνο τη γραμμή επικοινωνίας. Πήρα τηλέφωνο. Ακόμα περιμένω την απάντησή σας…", "Πιο απάτη δε γίνεται! Έχω ψωνίσει με τα κουπόνια της εφαρμογής πάνω από δέκα φορές και σε διάστημα εβδομάδων και ΟΛΕΣ τις φορές το ξυστό έγραφε δοκιμάστε ξανά!"

"Να κερδίσεις τι? Έκπτωση σε μπάμιες και σοκολατάκια? Είναι μια εφαρμογή που καταγράφει με την έγκρισή σου πλέον τις καταναλωτικές συνήθειές σου", "Στην ουσία μιλάμε για μια "έκπτωση" 3 με 5 ευρώ το μήνα …..στην καλύτερη…".

Δείτε το σχόλια όπως τα δημοσίευσε το site aftodioikisi.gr:

 'Απαγορεύεται η είσοδος σε...': Χαμός με την ανακοίνωση του Lidl

 'Απαγορεύεται η είσοδος σε...': Χαμός με την ανακοίνωση του Lidl

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share