Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη - Αφορά όλους τους πελάτες

Τρέξτε να προλάβετε!

21 Σεπτεμβρίου 2021 12:06
Έκτακτη ανακοίνωση του Σκλαβενίτη - Αφορά όλους τους πελάτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια νέα ανακοίνωση προχώρησε ο Σκλαβενίτης, καθώς παρουσίασε τον τρόπο, με τον οποίο προχωρά σε νέες προσφορές για τους πελάτες του, παρά το «έμφραγμα» που δέχθηκε στην αγορά.

Ο Σκλαβενίτης μπορεί να μην «παίζει» με τη λογική των εβδομαδιαίων φυλλαδίων, όπως οι άλλες αλυσίδες, ωστόσο υπάρχει τρόπος να μάθετε ποια προϊόντα είναι καθημερινά σε προσφορά ή 1+1.

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου, υπάρχουν «διαδρομές» που πρέπει να ανακαλύψετε.

Σκλαβενίτης ανακοίνωση για προσφορές

Αυτές είναι στις κατηγορίες:

  • Προσφορές
  • Νέες προσθήκες
  • Μόνο σε εμάς
  • Ειδική διατροφή

Κάντε κλικ ΕΔΩ και θα τα ανακαλύψετε όλα.

Η κίνηση ματ που... τελειώνει τα άλλα σούπερ μάρκετ

Έτοιμος να «διαλύσει» τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ είναι ο Σκλαβενίτης, ο οποίος μπορεί να έχει ήδη αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό ηλεκτρονικά, αλλά προχωρά σύντομα σε μια ακόμη μεγάλη κίνηση.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ξεκίνησε η δοκιμαστική περίοδος λειτουργίας του eMarket «Σκλαβενίτης» (www.sklavenitis.gr) με κύριο στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, η δομή και τη λειτουργία του θα ολοκληρωθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Στη δοκιμαστική αυτή περίοδο, το ηλεκτρονικό κατάστημα της «Σκλαβενίτης» θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Το eMarket διαθέτει όλες τις κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά καταστήματα με περισσότερα από 8.500 προϊόντα.

Σκλαβενίτης κίνηση ματ

Δεν διαθέτει είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.).

Σύντομα και τα είδη bazaar θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket, κάτι που φυσικά θα «εκτοξεύσει» τις πωλήσεις.

Το eMarket θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 30 ευρώ. Για αγορές κάτω των 30 ευρώ, υπάρχει κόστος παράδοσης το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με τη χιλιομετρική απόσταση του σημείου παραλαβής που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Οι παραδόσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, ενώ η πληρωμή είναι εφικτή με όλους τους πιθανούς τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share