Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Ανοιχτά σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ - Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας τους;

Προβλέπεται και σήμερα πανικός έξω από τα καταστήματα!

24 Ιανουαρίου 2021 10:46
Ανοιχτά σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ - Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας τους;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανοιχτά είναι σήμερα, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, σούπερ μάρκετ και καταστήματα με τους επιχειρηματίες να περιμένουν να συνεχιστεί ξανά η αυξημένη επισκεψιμότητα στα καταστήματα -δείτε εδώ τι έγινε χθες 23/01 Σάββατο στο κέντρο-.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης προτρέπει, όλους, να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο υπουργός έγραψε χθες στο twitter: "Σήμερα έκανα μία μεγάλη βόλτα στην αγορά στο Μαρούσι και στην Κηφισιά. Άπαντες φορούσαν μάσκα, οι επιχειρήσεις τηρούσαν τα μέτρα αλλά στους δρόμους υπήρχε πολύς κόσμος, ίσως και αναπόφευκτα. Πρέπει να προσέξουμε θα είναι κρίμα να πάμε πίσω... πάντως η χαρά στην αγορά ήταν σαν Γιορτές!".

ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

Τα καταστήματα θα έχουν τη δυνατότητα να είναι ανοικτά σήμερα έως τις 8 το βράδυ και σχετικά με τις μετακινήσεις υπενθυμίζεται ότι διατηρείται η υποχρέωση αποστολής SMS, με τον αριθμό 2, στο 13033 και ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Μαγαζιά: Ανοικτά και την επόμενη Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Στο μεταξύ χθες δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00.

Για τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία), φαρμακεία, συνεργεία αυτοκινήτων, το λιανεμπόριο καθώς και τα κομμωτήρια (υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής κλπ.) υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 με προαιρετικό διευρυμένο ωράριο από τις 7:00 έως τις 20:00.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share