Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020

Σκλαβενίτης: Το απόλυτο δροσιστικό ρόφημα του καλοκαιριού είναι σε προσφορά 1+1 δώρο

Επωφεληθείτε!

3 Αυγούστου 2020 10:27
Σκλαβενίτης: Το απόλυτο δροσιστικό ρόφημα του καλοκαιριού είναι σε προσφορά 1+1 δώρο
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Αυτή η προσφορά από τον Σκλαβενίτη είναι ότι καλύτερο για τις ημέρες του καλοκαιριού αφού πρόκειται για το ρόφημα που θα σας προσφέρει τη δροσιά που τόσο χρειάζεστε με μόλις 1,10€ και σε μοναδική προσφορά 1+1 δώρο.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τα ροφήματα Lipton Ice tea σε τιμή... έκπληξη! Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ την προσφορά για το προϊόν που νικά τον κορωνοϊό.

Με μόλις 1,10€ θα έχετε στο ψυγείο σας όχι ένα αλλά δύο μπουκάλια Lipton Ice Tea ροδάκινο ή λεμόνι των 500 ml για να απολαμβάνετε με το γεύμα σας και να δροσίζεστε με την απόλυτη γεύση που αγαπούν όλοι.

Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης προσφορά

«Βόμβα» στον Σκλαβενίτη: Αυτοί βάζουν «εμπόδια» στα σχέδια εξάπλωσής του

«Βόμβα» ρίχνουν στον Σκλαβενίτη τα «εμπόδια», που ορθώνουν ορισμένοι μπροστά στα σχέδια εξάπλωσής του, με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να μη σταματά να μεγαλώνει, αλλά ορισμένες φορές να βρίσκει αντιδράσεις, ενώ λίγο νωρίτερα είχε προβεί στη συμφωνία της χρονιάς.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει, για παράδειγμα, στη Σκιάθο. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Food Reporter», η αλυσίδα επιθυμεί να δημιουργήσει νέο κατάστημα στο νησί του Αιγαίου, αλλά έχει βρει έντονη αντίδραση από την τοπική κοινωνία, η οποία προασπίζεται την «ενίσχυση και διατήρηση της τοπικής επιχειρηματικότητας».

Αυτή τουλάχιστον ήταν η αιτιολογία κατά την απορριπτική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου του νησιού, κατά της οποίας προσέφυγε στη συνέχεια η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στα τέλη Μαΐου του 2020. Μάλιστα, υπέρ του Σκλαβενίτη προσέφυγε και η εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων, Ten Brinke, με τη μορφή της πρόσθετης παρέμβασης, καθότι επρόκειτο να αναλάβει την ανάπτυξη του εν λόγω καταστήματος.

Στη συγκεκριμένη προσφυγή των δύο πλευρών, η οποία ασκήθηκε στις 28 Μαΐου, ο δήμος Σκιάθου έκρινε το «απαράδεκτο της προσφυγής λόγω εκπροθέσμου», σημειώνοντας ότι η προσφυγή που ασκήθηκε στις 28 Μαΐου, ακολούθησε την απόφαση που ελήφθη από πλευρά τους στις 11 Μαΐου, αιτιολογώντας ότι η δεκαπενθήμερη προθεσμία για προσφυγή ολοκληρώθηκε νωρίτερα, ήτοι στις 26 Μαΐου.

Σκλαβενίτης το κατάστημα που θέλει να χτίσει στη Σκιάθο

Η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Από την πλευρά της η Διεύθυνση Διοίκησης και συγκεκριμένα το Τμήμα Διοικητικού – Οικονομικού Μαγνησίας, που ανήκει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, κλήθηκε να απαντήσει στους λόγους της προσφυγής Σκλαβενίτη, βάσει των οποίων η απόφαση του δήμου ελήφθη «καθ’ υπέρβαση εξουσίας και κατά παράβαση της αρχής της νομιμότητας», συμπληρώνοντας ότι «η απόφαση στερείται νομίμου αιτιολογίας» καθώς και ότι «παραβιάζεται η αρχή της χρηστής διοίκησης και το τεκμήριο της νομιμότητας».

Επιπλέον στην προσφυγή επισημαίνεται ότι «παραβιάζεται η αρχή της ισότητας» από πλευράς του δήμου, «διότι έχει χορηγηθεί βεβαίωση – προέγκριση εγκατάστασης του καταστήματος». Η Διεύθυνση στην απάντησή της σημειώνει ότι οι αρμοδιότητες του δήμου για χορήγηση άδειας λειτουργίας καταστήματος λιανικής, αφορούν «όχι μόνο την νομιμότητα, αλλά και την σκοπιμότητα που αφορά στην διασφάλιση του εμπορίου της κάθε περιοχής και της οικονομικής ευρωστίας των τοπικών επιχειρήσεων».

Στο εάν η απόφαση του δήμου παραβιάζει την αρχή της ισότητας, δεδομένου ότι χορηγήθηκε προέγκριση εγκατάστασης του καταστήματος, η Διεύθυνση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης απαντά ότι «η απορριπτική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σκιάθου για την άρνηση έγκρισης λειτουργίας του καταστήματος, δεν παραβιάζει την αρχή προστασίας της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης». Η «ταύτιση» της Διεύθυνσης με την απόφαση του Δήμου Η Διεύθυνση στα συμπεράσματά της έρχεται να συμφωνήσει με τον δήμο, αναφέροντάς ότι η απόφασή του βασίζεται στο σκεπτικό της ενίσχυσης και της διατήρησης της τοπικής επιχειρηματικότητας. Συμπληρώνει ότι η προέγκριση για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης του καταστήματος από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία, δεν δεσμεύει το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει το ίδιο και καταλήγει λέγοντας ότι το κράτος δεν επιτρέπεται να εμποδίζει την πρωτοβουλία και την ελεύθερη δράση των δήμων, ούτω να υπεισέρχεται σε κρίσεις για τη σκοπιμότητα της δράσης τους.

Γι’ αυτό και καταλήγει απορρίπτοντας με τη σειρά της την προσφυγή των Ελληνικών Υπεραγορών Σκλαβενίτης, η οποία ακολούθησε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σκιάθου.

Πηγή photo: Skiathoslife.gr - Το οικόπεδο που θέλει να χρησιμοποιήσει ο Σκλαβενίτης για το νέο σούπερ μάρκετ στη Σκιάθο

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share