Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προσφορές από τον Σκλαβενίτη: Καθαριστικά κορυφαίας μάρκας με λιγότερο από 2 ευρώ - Έως 40% έκπτωση

Μην χάσετε την προσφορά

3 Ιουλίου 2020 12:23
Προσφορές από τον Σκλαβενίτη: Καθαριστικά κορυφαίας μάρκας με λιγότερο από 2 ευρώ - Έως 40% έκπτωση

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δεν σταματάει ποτέ τις προσφορές. Το Athensmagazine.gr βρήκε τα καθαριστικά κορυφαίας μάρκας με 40% έκπτωση.

Μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Μάλιστα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει νέα ιστοσελίδα αποκλειστικά και μόνο για τις online αγορές.

Βρείτε λοιπόν υγρό καθαρισμού πατώματος με 40% της κορυφαίας μάρκας AJAX, αλλά και υγρό καθαριστικό για το μπάνιο 1+1 δώρο. Κάντε το σπίτι σας να λάμπει από καθαριότητα, και αγοράστε και τα δύο με λιγότερο από 5 ευρώ, με ένα κλικ εδώ.

Ένας μύθος κατέρρευσε: Απόφαση κόλαφος από τον Σκλαβενίτη!

Τι και αν η εταιρεία Σκλαβενίτης ήταν ξεκάθαρη όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην αγορά πως δεν θα ανοίξει site, πλέον τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει!

Μια μεγάλη απόφαση έλαβε το γνωστό σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης για το sklavenitis.gr, μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ειδικότερα, μέσα στο 2020 αναμένεται να λειτουργήσει το e-shop της Σκλαβενίτης, σύμφωνα με πληροφορίες του ηλεκτρονικού newsletter και τον κλάδο, FnB Daily. Το sklavenitis.gr, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια παραμένει υπό κατασκευή, θα υποκαταστήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα caremarket, το οποίο και έχει εξαγοραστεί από την Υoda τον περασμένο Ιανουάριο.

«Αναμένεται η εναρμόνιση της caremarket με την πολιτική της Σκλαβενίτη», αναφέρουν πηγές της Σκλαβενίτης και προσθέτουν πως «αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2020».

Σημειώνεται πως η εταιρεία θα απορροφήσει το σύνολο των 50 εργαζομένων της caremarket και μακροπρόθεσμα σχεδιάζει να ενισχύσει τις υπηρεσίες logistics της πλατφόρμας, δημιουργώντας περαιτέρω σημεία διανομής των προϊόντων για τις ηλεκτρονικές αγορές.

Υπενθυμίζεται, όυι ο Σκλαβενίτης μέσα στους μήνες του κορονοϊού προχώρησε σε συνεργασία με στόχο την διανομή βασικών προϊόντων διατροφής και οικιακής χρήσης με το γνωστό e-food.gr.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share