Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Σκλαβενίτης: Πανικός με τις νέες εκπτώσεις - Κορυφαίο προϊόν για την διατροφή μας σε απίστευτη τιμή

Προλάβετε τις χαμηλές τιμές

17 Μαΐου 2020 09:57
Σκλαβενίτης: Πανικός με τις νέες εκπτώσεις  - Κορυφαίο προϊόν για την διατροφή μας σε απίστευτη τιμή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προλάβετε την ευκαιρία στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και πάρτε την κορυφαία προσφορά για το πιο γευστικό και υγιεινό ρόφημα που χρειάζεται κάθε καταναλωτής!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food και με αυτόν τον τρόπο κάνει τις αγορές μας ακόμη πιο εύκολες και φέρνει τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ στην πόρτα μας, δείτε εδώ τα καταστήματα και τις περιοχές που εξυπηρετεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φροντίζουν καθημερινά τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, μια εξ αυτών βρήκαμε σήμερα για εσάς και δεν είναι άλλη από τον φυσικό χυμό ΟΛΥΜΠΟΣ πορτοκάλι.

Τα προϊόντα της εταιρίας ΟΛΥΜΠΟΣ είναι φτιαγμένα με ποιοτικά και θρεπτικά υλικά και είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών! Συνεπώς, έχετε έτοιμο ένα θρεπτικό ρόφημα για την σωστή, καθημερινή διατροφή, όπως και το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ που βρίσκεται ακόμα σε προσφορά!

Δείτε εδώ την προσφορά:

Σκλαβενίτης χυμός

Προσφορά έκπληξη από τον Σκλαβενίτη: Ποτά 1+1 δώρο και με έως 15% έκπτωση

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης κάνουν απίστευτες προσφορές που μπορούν να σας τρελάνουν. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε ποτά με έκπτωση 15% και 1+1 δώρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μετά από τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food έχει κάνει προβεί σε προσφορές και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με ένα κλικ. Το Athensmagazine.gr βρίσκει καθημερινά τις καλύτερες και σας τις προτείνει, και μια από αυτές είναι και αυτό το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι.

Αν έχετε λοιπόν γενέθλια ή θέλετε απλά να απολαύσετε στο σπίτι σας ένα ποτό, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο Grant's Ουίσκι που θα το βρείτε μόνο με 15,34€ ή στο Bacardi Breezer, που δίνετε 1+1 δώρο. Αγοράστε τα εδώ και επωφεληθείτε!

Breezer

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share