Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Καρεκλάκι θαλάσσης από τον ΑΒ Βασιλόπουλο σε τιμή σοκ - Τρέξτε να προλάβετε

Η προσφορά ισχύει μέχρι 8/7

2 Ιουλίου 2020 12:49
Καρεκλάκι θαλάσσης από τον ΑΒ Βασιλόπουλο σε τιμή σοκ - Τρέξτε να προλάβετε
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Ψάχνετε τα αναγκαία για την παραλία στις πιο χαμηλές τιμές; Το Athensmagazine.gr βρήκε καρεκλάκι θαλάσσης στην πιο χαμηλή τιμή στον ΑΒ Βασιλόπουλο.

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εβδομαδιαίες προσφορές, και βοηθάει τον καταναλωτή να εξοικονομήσει χρήματα αλλά και χρόνο, αφού δεν χρειάζεται να ψάχνει και να συγκρίνει τιμές. Μάλιστα, μιας και το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, κάνει ξεχωριστές προσφορές για αντικείμενα που όλοι χρειαζόμαστε στην παραλία.

Επειδή φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει, θα ήταν καλύτερο ο καθένας μας να έχει τα δικά του προσωπικά αντικείμενα, ώστε να προστατέψει τον εαυτό του. Πέρα όμως από την υγιεινή, το καρεκλάκι θαλάσσης μπορεί να τοποθετηθεί παντού και έτσι να εξοικονομήσετε χρήματα, αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ξαπλώστρα και ομπρέλα. Βρείτε το εδώ μόνο με 13,52€!

καρεκλάλι από ΑΒ Βασιλόπουλο

Κίνηση ματ από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Η είδηση που έφερε πολλά χαμόγελα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, εγκαινίασε το 200ο κατάστημα ΑΒ Franchise. Ποια είναι όμως η είδηση που φέρνει ακόμα περισσότερα χαμόγελα;

Δεν πρόκειται για μια ακόμα προσφορά της, αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό. Πρόσκληση σε όσους επιθυμούν μια νέα επιχειρηματική αρχή με σταθερές επιλογές πάνω σε επιτυχημένες βάσεις και υποδομές απευθύνει η ΑΒ Βασιλόπουλος, λανσάροντας την καμπάνια συνεργασίας franchise.

«Για σένα που θέλεις να κάνεις μια νέα επιχειρηματική αρχή σε μια εποχή «υψηλών ταχυτήτων» και μεγάλων προκλήσεων. Αλλά και για σένα που προτιμάς τις σταθερές επιλογές, χαμηλού ρίσκου, που «χτίζουν» πάνω σε επιτυχημένες επιχειρηματικές βάσεις και υποδομές. Κάνε τώρα ένα δυναμικό ξεκίνημα με το αξιόπιστο και αναγνωρίσιμο Brand της ΑΒ και γράψε τη δική σου επιτυχημένη ιστορία», σημειώνει η εταιρία.

Στις 16 Ιουνίου το νέο AB Shop & Go ήρθε στην περιοχή της Καβάλας, σηματοδοτώντας το 200ο κατάστημα ΑΒ Franchise.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος πλέον απαριθμεί 200 καταστήματα AB Franchise σε όλη την Ελλάδα, από τα οποία 79 είναι ΑΒ Food Market, 52 AB Shop & Go, ενώ 69 Shop & Go είναι στεγασμένα σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε συνεργασία με την Coral/Shell.

ΑΒ Βασιλόπουλος κατάστημα

Η ΑΒ στο πλαίσιο μιας συνεργασίας franchise:

Στηρίζει την επένδυση παρέχοντας τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμού με πολύ ευνοϊκούς όρους.
Σχεδιάζει το κατάστημα μαζί με τον συνεργάτη franchise και προετοιμάζουν από κοινού τη λειτουργία του.
Παραμένουν δίπλα στον επενδυτή σε κάθε στάδιο της συνεργασίας καθ’ όλη τη διάρκεια.

Καλεί δε τους ενδιαφερόμενους να ανακαλύψουν τον κόσμο του franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος, δημιουργώντας το δικό τους ΑΒ Shop & Go ή AB Food Market, μαζί με μια ομάδα που δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό για να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

ΑΒ Shop & Go: Για κάθε γειτονιά στην πόλη

Το ΑΒ Shop & Go, είναι ιδανικό για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σε κάθε γειτονιά. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σημεία κοντά σε χώρους εργασίας και σχολεία.

Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθως περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ΑΒ Food Market: Για την περιφέρεια

Tο ΑΒ Food Market αποτελεί την πρόταση της ΑΒ Βασιλόπουλος για την περιφέρεια. Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα. Διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Με χώρους πώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις για αυτοκίνητα, οι αγορές πραγματοποιούνται εύκολα και γρήγορα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share