Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιος Σκλαβενίτης; Η κίνηση ματ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που θα λύσει τα χέρια όλων των καταναλωτών

Έσκασε τώρα!

1 Ιουλίου 2020 09:37
Ποιος Σκλαβενίτης; Η κίνηση ματ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που θα λύσει τα χέρια όλων των καταναλωτών

Όλα τα σούπερ μάρκετ προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να σταθούν δίπλα στον καταναλωτή, να τον στηρίξουν και να τον εξυπηρετήσουν κάνοντας τα ψώνια του ακόμη πιο εύκολα και ξεκούραστα. Μετά την σωτήρια κίνηση των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και τη συνεργασία τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food που μας επιτρέπει να κάνουμε τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ μία ακόμη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ κάνει την κίνηση ματ και λύνει τα χέρια όλων των καταναλωτών.

Ο λόγος για τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας όπου ξεκινούν υπηρεσίες delivery, με τις παραγγελίες να γίνονται τηλεφωνικά.

Επίσης, τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας προχωρούν στην σταδιακή ανακαίνιση του συνόλου του δικτύου τους και σε εγκατάσταση έξι βασικών πυλώνων τροφίμων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της οι νέες καινοτομίες στην εξυπηρέτηση των πελατών τις οποίες ανακοινώνουν τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, γίνονται με σκοπό την ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία των καταναλωτών στα καταστήματα μαζί με την αύξηση του νεανικού κοινού στη καταναλωτική του βάση, ενώ σύντομα θα προχωρήσουν στη δημιουργία e-shop και ηλεκτρονικού φυλλαδίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Πουρσανίδης Παναγιώτης, δήλωσε σχετικά: «Η ΠΕΝΤΕ Α.Ε. συνεχίζει σταθερά το αναπτυξιακό της πλάνο, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς μεταβαλλόμενες καταναλωτικές συνήθειες και στοχεύοντας με την ίδια συνέπεια και συνέχεια στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Δέσμευσή μας είναι να διευρύνουμε συνεχώς τις δυνατότητες που έχουν οι πελάτες μας εντός των καταστημάτων μας, αλλά και τη συνολική αγοραστική εμπειρία που παρέχουν τα Σούπερ Μάρκετ Γαλαξίας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές».

Τέλος, το προσεχές χρονικό διάστημα και έως το τέλος του 2020, αναμένεται να λειτουργήσουν και δύο ακόμη καινούργια ιδιόκτητα καταστήματα Γαλαξίας, ένα στο Ξυλόκαστρο και ένα στην Πάτρα, με το πρώτο να αναμένεται να κάνει εγκαίνια στο τέλος Ιουλίου.

Χαμός στα Lidl: Η είδηση που σκορπά πανικό

Την πρώτη εταιρία λιανεμπορίου τροφίμων στην Ελλάδα με πιστοποίηση Covid Shield, στο ανώτατο επίπεδο «Εxcellent» από τον φορέα TÜV AUSTRIA Hellas, αποτελεί η Lidl Ελλάς.

Ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές, εγγυάται την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πελατών της και τη διαφύλαξη ενός προστατευμένου μικροπεριβάλλοντος από τον Covid-19.

«Η πιστοποίηση Covid Shield αποτελεί απόδειξη και εγγύηση για τη μέγιστη ασφάλεια στο σύνολο των διαδικασιών που έχουμε εφαρμόσει στα καταστήματά μας, τα γραφεία και τα εφοδιαστικά μας κέντρα, για την πρόνοια της πρόληψης της μετάδοσης και διασποράς του Covid-19», δήλωσε o Ιάκωβος Ανδρεανίδης, Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.

Με κοινωνική υπευθυνότητα και ευαισθησία η εταιρία πραγματοποίησε όλες τις προληπτικές ενέργειες ώστε να επιτύχει:

• Τη μείωση ή ελαχιστοποίηση της πιθανότητας μετάδοσης και διασποράς του Covid-19

• Την υποστήριξη υψηλού επιπέδου πρόληψης έναντι της πιθανής έκθεσης (ακούσια ή εκούσια) στον Covid-19

• Τη διαχείριση πιθανών περιστατικών Covid-19 με οργανωμένο, άμεσο και θωρακισμένο τρόπο, με βάση τις προτεινόμενες δημοσιευμένες κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες των αρμόδιων εθνικών και διεθνών Αρχών και των συνυπεύθυνων Φορέων.

«Η Lidl Ελλάς έχει αποδείξει πως η κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική υπευθυνότητα είναι κομμάτι του DNA της αφού διακρίνεται για σειρά ετών ως κορυφαίος εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς επίσης συμπεριλαμβάνεται και σε μια από τις πιο αειφόρες εταιρείες στη χώρα μας. Στο ξέσπασμα της πανδημίας του Covid-19 ακολούθησε ένα υποδειγματικό σύστημα εφαρμογής μέτρων για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, τόσο για τους πελάτες όσο και για το προσωπικό της. Η TÜV AUSTRIA Hellas μέσα από μια διαδικασία επιθεωρήσεων και ελέγχων στα καταστήματά της και στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, με βάση τις απαιτήσεις του πρωτοποριακού σχήματος πιστοποίησης Covid Shield, επιβεβαίωσε και πιστοποίησε στο ανώτατο επίπεδο Excellent την εφαρμογή και την ασφάλεια. Συγχαίρουμε τη δέσμευση της διοίκησης και των εργαζομένων της Lidl Ελλάς. Η πιστοποίηση είναι πολιτισμός!», δήλωσε ο ο Ι. Καλλιάς, CEO της ΤÜV AUSTRIA Hellas & μέλος του Δ.Σ. της TÜV AUSTRIA.

Με αποφασιστικότητα η Lidl Ελλάς προχωρά διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και των πελατών της, μεριμνώντας για ένα ασφαλές αύριο.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

  • https://corporate.lidl-hellas.gr
  • www.facebook.com/lidlgr
  • www.twitter.com/Lidl_Hellas_
  • www.instagram.com/lidl_hellas
  • www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share