Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Σούπερ προσφορά ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που διατηρεί πεντακάθαρα τα πιάτα σας είναι στη μισή τιμή

Τρέξτε να προλάβετε!

29 Μαΐου 2020 11:10
Σούπερ προσφορά ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που διατηρεί πεντακάθαρα τα πιάτα σας είναι στη μισή τιμή
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Follow us on Google News

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος σας κάνει μια φοβερή προσφορά κι εμείς σας τη μεταφέρουμε, ώστε να διατηρείτε πεντακάθαρα τα πιάτα σας, πληρώνοντας μόλις στη μισή τιμή.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, που διακρίνεται για την προσφορά της και την κατανόηση απέναντι στις ανάγκες κάθε καταναλωτή, όπως στην κρίση που έχει ξεσπάσει και τώρα, ενώ δείχνει έμπρακτα και τη στήριξή της προς τους παραγωγούς. Κάπως έτσι, μας προσφέρει ένα απαραίτητο προϊόν με 50% κέρδος και πρόκειται, φυσικά, για τις ταμπλέτες Finish.

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, συγκεκριμένα, προσφέρει όλες τις ταμπλέτες Finish μέσω της έκπτωσης φυλλαδίου με το κέρδος του 50%. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να διαλέξετε οποιοδήποτε προϊόν εγνωσμένης αξίας της εν λόγω μάρκας και να το πληρώσετε στη μισή τιμή.

Σούπερ προσφορά ΑΒ Βασιλόπουλος Finish 50%

Διατηρήστε, λοιπόν, πεντακάθαρα τα πιάτα σας και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, αφού η προσφορά ξεκίνησε να ισχύει χθες (28/5) και θα συνεχίσει μέχρι την Τετάρτη 3/6.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το προϊόν που σας υπόσχεται ένα αψεγάδιαστο χαμόγελο σε μισή τιμή

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το προϊόν που σας υπόσχεται αστραφτερό και αψεγάδιαστο χαμόγελο σε μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στην οδοντόκρεμα της γνωστής εταιρίας Colgate που θα βρείτε σε μοναδική τιμή. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το κορυφαίο προϊόν after sun που σίγουρα χρειαζόμαστε για τις εξορμήσεις μας στις παραλίες.

Η οδοντόκρεμα Colgate Max White Luminous υπόσχεται λευκότερα δόντια, καθώς με την τεχνολογία Smart Foam, μετατρέπεται σε αφρό καθαρίζοντας όλο το στόμα ακόμα και ανάμεσα στα μεσοδόντια διαστήματα, με στόχο την αποτελεσματική λεύκανση των δοντιών. Επίσης, προσφέρει δροσερή αναπνοή για να χαμογελάτε ελεύθερα.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 27/05/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share