Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Σεισμός" στην αγορά: Ο ΑΒ Βασιλόπουλος στέκεται δίπλα στους παραγωγούς και βάζει στα ράφια...

Τι καινούργιο θα δούμε στα σούπερ μάρκετ;

28 Μαΐου 2020 09:14

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, αφού στάθηκε στο πλευρό των πολιτών -δείτε εδώ τι έκανε με τις ευπαθείς ομάδες-, αποφάσισε να κάνει μια τρομερή κίνηση με τους Έλληνες παραγωγούς. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στηρίζει πρώτη στην Ελλάδα τη συνεταιριστική πρωτοβουλία "Ποιος είναι το Αφεντικό; - Η Μάρκα του Καταναλωτή". Πρόκειται για ένα γάλα που υπάρχει στα ράφια του σούπερ μάρκετ από τις 21 Μαΐου 2020.

Αυτό το γάλα, μπορείτε να το βρείτε στα ψυγεία των καταστημάτων, σε 2 νέους κωδικούς, πλήρες και ελαφρύ γάλα εξαιρετικής ποιότητας του πρωτοποριακού αυτού εγχειρήματος, που προωθεί τη βιώσιμη κατανάλωση, ενώ παράλληλα, αναδεικνύει τον πρωτογενή τομέα της χώρας.

Η "Ποιος είναι το Αφεντικό; - Η Μάρκα του Καταναλωτή" είναι μια κοινωνική και συλλογική πρωτοβουλία, στην οποία οι καταναλωτές γίνονται οι "πρωταγωνιστές" και συμμετέχουν στο ταξίδι ενός προϊόντος, από την παραγωγή έως το ράφι. Πώς γίνεται αυτό;

Οι ίδιοι αποφασίζουν με διαφάνεια, σεβασμό και αξιοπιστία τι θέλουν να καταναλώνουν, σε ποια τιμή και πώς αυτή κατανέμεται σε όσους φροντίζουν ώστε το προϊόν να φτάνει στο τραπέζι τους, με προτεραιότητα τη σωστή ανταμοιβή του παραγωγού.

Έτσι, το γάλα, που διατίθεται στα καταστήματα ΑΒ, παράχθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές που όρισε η πλειοψηφία των καταναλωτών που συμμετείχαν σε online ψηφοφορία. Στόχος του εγχειρήματος είναι να συμβάλλει στη στήριξη των παραγωγών της χώρας μας, στην ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα και της ελληνικής οικονομίας, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, βιωσιμότητας και ευζωίας.

Δείτε παρακάτω τρομερή προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το προϊόν που σας υπόσχεται αστραφτερό και αψεγάδιαστο χαμόγελο σε μισή τιμή.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στην οδοντόκρεμα της γνωστής εταιρίας Colgate που θα βρείτε σε μοναδική τιμή. Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το κορυφαίο προϊόν after sun που σίγουρα χρειαζόμαστε για τις εξορμήσεις μας στις παραλίες.

Η οδοντόκρεμα Colgate Max White Luminous υπόσχεται λευκότερα δόντια, καθώς με την τεχνολογία Smart Foam, μετατρέπεται σε αφρό καθαρίζοντας όλο το στόμα ακόμα και ανάμεσα στα μεσοδόντια διαστήματα, με στόχο την αποτελεσματική λεύκανση των δοντιών. Επίσης, προσφέρει δροσερή αναπνοή για να χαμογελάτε ελεύθερα.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 27/05/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share