Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Χαμός" στον ΑΒ Βασιλόπουλο: Μισή τιμή στο Νο1 προϊόν περιποίησης μαλλιών

Τρομερή ευκαιρία!

21 Μαΐου 2020 10:21

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 προϊόν περιποίησης για τα μαλλιά σας στη μισή τιμή!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στο σαμπουάν της γνωστής εταιρείας Schwarzkopf που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ την προσφορά για το κορυφαίο προϊόν πλυντηρίου.

Το σαμπουάν Gliss Fiber Therapy είναι κατάλληλο για ταλαιπωρημένα και φθαρμένα μαλλιά. Η σύνθεση με την καινοτομία OMEGAPLEX, επανορθώνει τους σπασμένους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας, για να ενδυναμώσει τη δομή για βελτιωμένη συνοχή. Η ποιότητα των μαλλιών ανανεώνεται και η ίνα της τρίχας προστατεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μελλοντικές φθορές.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 27/05/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τεράστια κίνηση - Σε απίθανες προσφορές είδη πρώτης ανάγκης

Τεράστια κίνηση για τις νέες εκπτώσεις των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος αφού οι τιμές φτάνουν ακόμα και το - 30% σε προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι και δείτε επιπλέον ποιο προϊόν που είναι περιζήτητο αυτό το διάστημα έχει σε μισή τιμή!

Δείτε τα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share