Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το κορυφαίο προϊόν για το πλυντήριο σας έχει 40% έκπτωση

Επωφεληθείτε!

20 Μαΐου 2020 09:18
ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το κορυφαίο προϊόν για το πλυντήριο σας έχει 40% έκπτωση

Βρήκαμε για εσάς στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το κορυφαίο μαλακτικό πλυντηρίου με 40% έκπτωση!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει να βρίσκει για εσάς και την οικογένεια σας τις καλύτερες προσφορές σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Έτσι και σήμερα κοιτώντας το e shop της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος που μας έχει λύσει τα χέρια πέσαμε πάνω στην προσφορά που είναι η ιδανική για να έχετε πεντακάθαρα και μυρωδάτα ρούχα. Αυτή όμως, δεν είναι η μοναδική προσφορά, δείτε τα προϊόντα ανάγκης που θα βρείτε σε μοναδικές τιμές.

Αναφερόμαστε φυσικά στα μαλακτικά πλυντηρίου της εταιρίας Lenor που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε το αγαπημένο σας προϊόν σε όποια συσκευασία ή άρωμα θέλετε στην μισή τιμή.

Θα τα βρείτε σε όλα τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας και μιας και αυτή την περίοδο έχουμε περιορίσει τις εξόδους μας τα ΑΒ Βασιλόπουλος σας εξασφαλίζουν τα ψώνια και μέσω e shop με άμεση παράδοση στο χώρο σας. Αγοράστε τα μαλακτικά πλυντηρίου Lenor όπως και ό,τι άλλο χρειάζεστε για το σπίτι σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 προϊόν καθαριότητας και απολύμανσης είναι σε προσφορά 1+1 δώρο

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 προϊόν καθαριότητας και απολύμανσης στη μοναδική προσφορά 1+1 δώρο!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στο υγρό γενικού καθαρισμού με άρωμα λεμόνι της γνωστής εταιρείας Klinex που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τις προσφορές στα κρέατα Α' κατηγορίας.

Το Klinex καθαριστικό πατώματος λεμόνι είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 20/05/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share