Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 προϊόν καθαριότητας και απολύμανσης είναι σε προσφορά 1+1 δώρο

Μοναδική ευκαιρία

18 Μαΐου 2020 08:53
ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 προϊόν καθαριότητας και απολύμανσης είναι σε προσφορά 1+1 δώρο

Σας βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 προϊόν καθαριότητας και απολύμανσης στη μοναδική προσφορά 1+1 δώρο!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ έκανε τη σωστή κίνηση και δεν σταματάει τις προσφορές ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Αναφερόμαστε στο υγρό γενικού καθαρισμού με άρωμα λεμόνι της γνωστής εταιρείας Klinex που θα βρείτε σε μοναδική τιμή και μια προσφορά "βόμβα". Φυσικά, οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν σταματούν εκεί, δείτε εδώ τις προσφορές στα κρέατα Α' κατηγορίας.

Το Klinex καθαριστικό πατώματος λεμόνι είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Η προσφορά ισχύει έως και την Τετάρτη 20/05/2020. Υπάρχουν πολλές ακόμη προσφορές που θα σας λύσουν τα χέρια, μην τις χάσετε! Μην ξεχνάμε όμως πως η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει και e shop, κάντε λοιπόν τα ψώνια σας μόνο με ένα κλικ εδώ!

Πανικός με τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Διέλυσε τους ανταγωνιστές με μία μόνο κίνηση

Κίνηση ματ έκανε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία και "τρέλανε" τους ανταγωνιστές. Η είδηση, αφορά κυρίως ηλικιωμένους αλλά και ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες.

Συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος, μετά την κίνηση βόμβα, έκανε τη συνεργασία όλων των εποχών, καθώς σίγουρα θα βοηθήσει αρκετό κόσμο. Ειδικότερα, σύμφωνα με μία ανακοίνωση, η αλυσίδα έκανε γνωστό, ότι στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που πρέπει να μείνουν στο σπίτι, λόγω πανδημίας. Πώς θα το κάνει αυτό; Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση παρακάτω.

Η ανακοίνωση:

Για εμάς, στην ΑΒ Βασιλόπουλος, "Μένουμε Ασφαλείς" σημαίνει μένουμε σταθερά δίπλα σας και συνεχίζουμε να σας φροντίζουμε με κάθε τρόπο. Ειδικά για όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες) αλλά και για τις μονογονεϊκές οικογένειες, η δική μας φροντίδα και προσοχή δεν σταματά ποτέ.

Για αυτό, συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία της WIND "Μείνετε Σπίτι – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια", που φέρνει τα είδη πρώτης ανάγκης στο σπίτι σας, χωρίς μεταφορικά κόστη για εσάς, και έτσι μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα να εκτεθείτε σε κίνδυνο. Τι πρέπει να κάνετε εσείς; Αν είστε κάτοικος των Δήμων Αθηναίων, Νίκαιας, Καλλιθέας, Νέας Σμύρνης, Κορυδαλλού, Περιστερίου και Αιγάλεω, μπορείτε να καλέσετε μεταξύ 07:00 – 11:00 το πρωί στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας οχημάτων ταξί "Κόσμος" (210-5201300 ή 18300) και να δώσετε τον κωδικό 180 και τη διεύθυνση της οικίας σας. Το συντομότερο, ένας οδηγός ταξί θα φθάσει στην πόρτα σας, θα παραλάβει τη λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο 1.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο πλησιέστερο κατάστημα ΑΒ, όπου με προτεραιότητα κατά την είσοδο και με ευθύνη στην τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια των αγορών, θα συλλέξει τα προϊόντα της παραγγελίας σας και θα σας τα παραδώσει την ίδια ημέρα, και το αργότερο έως τις 16:00.

Με αυτόν τον τρόπο, η WIND και η ΑΒ φροντίζουμε ώστε οι ευπαθείς να "Μένουν ασφαλείς" και να "Παραμένουν σπίτι" και την επόμενη μέρα.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share