Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Σκλαβενίτης: Το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι έχει 40% έκπτωση

Επωφεληθείτε!

6 Μαΐου 2020 09:19
Σκλαβενίτης: Το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι έχει 40% έκπτωση

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έρχονται με μια νέα προσφορά σε ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι.

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω του e food μας προσφέρει προσφορές έκπληξη,και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτές απλά με μια απλή παραγγελία. Βρείτε τώρα τον καφέ εσπρέσο της γνωστής εταιρίας Lavazza σε τιμή έκπληξη. Κι αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, δείτε εδώ τις μοναδικές προσφορές στα κρασιά.

Μόλις με 3,36€ έχετε στο σπίτι σας έναν από τους κορυφαίους καφέδες για να έχετε ένα ευχάριστο πρωινό ξύπνημα και να γλιτώσετε πολλά περισσότερα χρήματα από τους take away καφέδες μιας και αυτός που θα φτιάχνετε μόνοι σας στο σπίτι δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν καφέ φτιαγμένο από επαγγελματία. Δεν θα βρείτε αλλού τέτοια προσφορά, με ένα απλό κλικ εδώ κάντε το δικό σας όπως και όλα σας τα ψώνια και σε λίγη μόνο ώρα θα είναι στο σπίτι σας.

Σκλαβενίτης: Πανικός με τις εκπτώσεις - Αγαπημένο προϊόν σε απίστευτη τιμή

Στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έγινε πανικός με τις εκπτώσεις για το πιο θρεπτικό τρόφιμο που έχει κάνει τους πάντες να το αγοράσουν!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα οnline παραγγελιών e food και με αυτόν τον τρόπο κάνει τις αγορές μας ακόμη πιο εύκολες και φέρνει τα ψώνια μας με ένα μόνο κλικ στην πόρτα μας, δείτε εδώ τα καταστήματα και τις περιοχές που εξυπηρετεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης φροντίζουν καθημερινά τους καταναλωτές τους με μεγάλες προσφορές σε κορυφαία προϊόντα, μια εξ αυτών βρήκαμε σήμερα για εσάς και δεν είναι άλλη από το γιαούρτι Όλυμπος που έχει 36% έπκτωση!

Τα προϊόντα της εταιρίας Όλυμπος είναι φτιαγμένα με ποιοτ

ικά και θρεπτικά υλικά και είναι στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών! Συνεπώς, έχετε έτοιμο ένα πεντανόστιμο και θρεπτικό γεύμα για σωστή διατροφή!

Δείτε εδώ την προσφορά:

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share