Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Τρελές εκπτώσεις από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Προϊόντα καθαρισμού με -50%

Επωφεληθείτε

19 Απριλίου 2020 12:25
Τρελές εκπτώσεις από τον ΑΒ Βασιλόπουλο - Προϊόντα καθαρισμού με -50%
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος μας έχει συνηθίσει στις χαμηλές τιμές του σε προϊόντα, που όλοι έχουμε ανάγκη, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο, όπου η καθαριότητα και η υγιεινή παίζει πιο βαρύ ρόλο από ποτέ.

Έτσι, πέρα από τις εκπτώσεις σε πασχαλιάτικα και σε τρόφιμα που όλοι χρειάζονται στο εορταστικό τραπέζι, μας προσφέρει μια γκάμα προσφορών. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε τα κορυφαία προϊόντα καθαρισμού, στην πιο χαμηλή τιμή, δηλαδή με -40% και -50%.

Θα βρείτε λοιπόν τις ταμπλέτες πλυντηρίου Fairy σε μισή τιμή και υγρά πιάτων με 40%,που είναι μια από τις πιο γνωστές και καλές μάρκες της αγοράς. Μην χάσετε την προσφορά!

Επωφεληθείτε τις προσφορές που ξεκίνησαν από την Μ.Δευτέρα και θα διαρκέσουν μια εβδομάδα. Για περισσότερες προσφορές πατήστε εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές σοκ: 50% έκπτωση σε προϊόντα περιποίησης

Ακόμα μια προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Γνωρίζουμε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη, και για αυτό οι εκπτώσεις μπορούν να μας λύσουν τα χέρια.

Το ότι μένετε σπίτι δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιποιείστε τα μαλλιά σας με προϊόντα, ούτε να παραμελείτε τον εαυτό σας. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε γνωστά και αγαπημένα προϊόντα με 50% έκπτωση! Μάλιστα μπορείτε να βρείτε σε τιμές σοκ όλα όσα χρειάζεστε για το Πασχαλινό τραπέζι, εκτός από προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να αγοράσετε να προϊόντα ELVIVE σε τιμή έκπληξη, που θα κάνουν τα μαλλιά σου να σφύζουν από ζωντάνια και υγεία. Προλάβετε τις προσφορές που ξεκίνησαν από την Μ.Δευτέρα και θα διαρκέσουν μόνο μια εβδομάδα. Για περισσότερες προσφορές πατήστε εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δίνει την ευκαιρία σε όλα τα σπίτια να πάρουν τα αναγκαία τρόφιμα

Μεγάλες προσφορές δίνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και δίνει την ευκαιρία σε πολλά σπίτια να γεμίσουν το ψυγείο τους!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι και δείτε επιπλέον ποιο προϊόν που είναι περιζήτητο αυτό το διάστημα έχει σε μισή τιμή!

Δείτε τα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share