Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Δίνει την ευκαιρία σε όλα τα σπίτια να πάρουν τα αναγκαία τρόφιμα

Μην χάσετε τις εκπτώσεις!

11 Απριλίου 2020 13:51
ΑΒ Βασιλόπουλος: Δίνει την ευκαιρία σε όλα τα σπίτια να πάρουν τα αναγκαία τρόφιμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλες προσφορές δίνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και δίνει την ευκαιρία σε πολλά σπίτια να γεμίσουν το ψυγείο τους!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι και δείτε επιπλέον ποιο προϊόν που είναι περιζήτητο αυτό το διάστημα έχει σε μισή τιμή!

Δείτε τα!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγαπημένο τυρί σε τιμή σοκ - Κοστίζει 5,95 € το κιλό

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το αγαπημένο τυρί όλων των Ελλήνων από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, σε σούπερ προσφορά. Κοστίζει 5,95 € το κιλό.

Αναφερόμαστε φυσικά, σε φέτα. Πρόκειται για ένα τρόφιμο, που ταιριάζει σε όλα τα φαγητά, είτε είναι η κλασική χωριάτικη, είτε κρέας. Λίγοι είναι αυτοί που δεν την προτιμούν. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχουν την φέτα πίνδου Π.Ο.Π (δοχείο) στα 5,95 € από 7,48. Είναι μια φέτα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, με μέτρια οξύτητα και μακρά επίγευση. Έχει χαρακτηριστικά αρώματα κρέμας και βουτύρου.

Η έκπτωση ισχύει έως 01/04/2020. Αν θέλετε να την δείτε και μόνοι σας, μπείτε εδώ. Αν πάλι, δεν θέλετε φέτα αλλά κάποιο ψάρι για την 25η Μαρτίου, δείτε εδώ μια τρομερή προσφορά.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share