Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρομερές ευκαιρίες - Εκπτώσεις και δώρα σε προϊόντα που είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι

Προλαβαίνετε να τα αγοράσετε!

8 Απριλίου 2020 11:01
ΑΒ Βασιλόπουλος: Τρομερές ευκαιρίες  - Εκπτώσεις και δώρα σε προϊόντα που είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, πρόσφατα έβγαλε το νέο της κατάλογο με εκπτώσεις αλλά και +1 δώρο για όλους τους καταναλωτές!

Έτσι λοιπόν, το Athensmagazine σήμερα έψαξε και βρήκε για εσάς μια ακόμη μεγάλη προσφορά από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος τα οποία φροντίζουν πάντα για όλους.

Αγαπημένα τρόφιμα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας όπως είναι το αλεύρι που τώρα στο σπίτι όλο και περισσότεροι από εμάς χρειαζόμαστε για να κάνουμε ψωμί, έχουν άλλο ένα πακέτο δώρο

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας ακόμη θέλουμε πάντα ένα σνακ στο σπίτι. Θα βρείτε τη συσκευασία με το δώρο άλλο ένα σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας!

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς για τις ηλεκτρονικές αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων, να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να τα αγοράσετε και ηλεκτρονικά!

ΑΒ Βασιλόπουλος:

Τεράστια είδηση από τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Μια τρομερή είδηση "έσκασε" για τον ΑΒ Βασιλόπουλο! Τι ανακοίνωσε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ;

Συγκεκριμένα, σε μια ανακοίνωση προχώρησε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ, στην οποία ενημερώνει για την έναρξη συνεργασίας της με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex για την ενίσχυση της υπηρεσίας "Παράδοση στο σπίτι".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η φροντίδα για τους πελάτες μας καθώς και η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή τους, είναι η δική μας προτεραιότητα. Καθημερινά. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με τη SPEEDEX και ενισχύουμε την υπηρεσία της “παράδοσης στο σπίτι”, για τις αγορές που εσείς κάνετε από το κατάστημα.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ενισχυμένη υπηρεσία για "παράδοση στο σπίτι" ξεκινάει σήμερα και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική.

Έτσι, για τις αγορές που εσείς πραγματοποιείτε από Δευτέρα έως και Σάββατο μέχρι τις 17:30 – 18:00, σε ένα από τα καταστήματα ΑΒ, στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, η SPEEDEX αναλαμβάνει την "παράδοση στο σπίτι", ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας (Διαστήματα Παράδοσης: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30). Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα, είμαστε όλοι εδώ για εσάς, με "λύσεις" για τη δική σας καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share