Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία σε τρόφιμα που τρώμε όλοι - Δείτε τα δώρα που δίνει

Ψωνίστε μέσω e - food και επωφεληθείτε!

7 Απριλίου 2020 12:02
Σκλαβενίτης: Μεγάλη ευκαιρία σε τρόφιμα που τρώμε όλοι  - Δείτε τα δώρα που δίνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food για να μπορέσει κατά αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσει όλους τους καταναλωτές της χωρίς απαραίτητα να μεταβούν σε κάποιο υποκατάστημα.

Έτσι λοιπόν, το Athensmagazine σήμερα έψαξε στην πλατφόρμα του e food και βρήκε για εσάς μια ακόμη μεγάλη προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης τα οποία φροντίζουν πάντα για εσάς.

Αγαπημένα μπισκότα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας και τρώμε μέσα στη μέρα έχουν άλλο ένα πακέτο δώρο!

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο καραντίνας ακόμη θέλουμε πάντα ένα σνακ στο σπίτι. Θα βρείτε τη συσκευασία με το δώρο άλλο ένα σε όλα τα καταστήματα Σκλαβενίτης της χώρας καθώς και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food με μόλις 1,10 ευρώ

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς για τις ηλεκτρονικές αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων, δείτε εδώ ποιες περιοχές εξυπηρετεί το e food και τα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Σκλαβενίτης online shopping - Προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς με ένα μόνο κλικ

Πρόσφατα ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε την συνεργασία του με το e-food, μια κίνηση που θα διευκολύνει τόσο τους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους, όσο και την ίδια την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να μην χάσει τις πωλήσεις της.

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην εφαρμογή του e-food και βρήκε κάποιες από τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο, και αφορούν την φροντίδα και την υγιεινή.

Πέρα από τα αντισηπτικά και τα σαπούνια, που είναι βασικά για την καθαριότητα, μην παραμελούμε το δέρμα μας που έχει ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση. Βρείτε τα προϊόντα της κορυφαίας μάρκας, Nivea σε τρομερές τιμές αλλά και προϊόντα καθαρισμού προσώπου.

Να σημειωθεί ότι ο Σκλαβενίτης είναι μια από τις κορυφαίες αλυσίδες, μιας και σκέφτεται το προσωπικό του, και απασχολεί πάρα πολλούς όπως θα δείτε εδώ, αλλά και τους πελάτες του σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share