Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το κορυφαίο νηστίσιμο γεύμα με λιγότερο από 2 ευρώ!

Τιμή σοκ!

3 Απριλίου 2020 10:21
Σκλαβενίτης υπερπροσφορά: Το κορυφαίο νηστίσιμο γεύμα με λιγότερο από 2 ευρώ!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης το κορυφαίο νηστίσιμο γεύμα με λιγότερο από 2 ευρώ!

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ, πρόσφατα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food για να μπορέσει κατά αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετήσει όλους τους καταναλωτές της χωρίς απαραίτητα να μεταβούν σε κάποιο υποκατάστημα.

Έτσι λοιπόν, το Athensmagazine σήμερα έψαξε στην πλατφόρμα του e food και βρήκε για εσάς μια ακόμη μεγάλη προσφορά από τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης τα οποία φροντίζουν πάντα για εσάς. Σας βγάζουν λοιπόν από τον κόπο του καθημερινού μαγειρέματος και διαθέτουν για εσάς έτοιμα μαγειρεμένα γεύματα με τα πιο ποιοτικά υλικά στις χαμηλότερες τιμές.

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο νηστείας ακόμη, τι καλύτερο από ένα ζεστό πιάτο ρεβίθια; Και μάλιστα χωρίς καν να ανάψετε το μάτι της κουζίνας; Θα βρείτε τη συσκευασία των 400 γρ. σε όλα τα καταστήματα Σκλαβενίτης της χώρας καθώς και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του e food με μόλις 1,60€!

ρεβίθια σκλαβενίτης

Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς για τις ηλεκτρονικές αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων, δείτε εδώ ποιες περιοχές εξυπηρετεί το e food και τα καταστήματα Σκλαβενίτης.

Σκλαβενίτης online shopping - Προϊόντα υγιεινής και ομορφιάς με ένα μόνο κλικ

Πρόσφατα ο Σκλαβενίτης ανακοίνωσε την συνεργασία του με το e-food, μια κίνηση που θα διευκολύνει τόσο τους πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους, όσο και την ίδια την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να μην χάσει τις πωλήσεις της.

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην εφαρμογή του e-food και βρήκε κάποιες από τις καλύτερες προσφορές σε προϊόντα που όλοι έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο, και αφορούν την φροντίδα και την υγιεινή.

Πέρα από τα αντισηπτικά και τα σαπούνια, που είναι βασικά για την καθαριότητα, μην παραμελούμε το δέρμα μας που έχει ανάγκη από φροντίδα και ενυδάτωση. Βρείτε τα προϊόντα της κορυφαίας μάρκας, Nivea σε τρομερές τιμές αλλά και προϊόντα καθαρισμού προσώπου.

e-food Σκλαβενίτη

Να σημειωθεί ότι ο Σκλαβενίτης είναι μια από τις κορυφαίες αλυσίδες, μιας και σκέφτεται το προσωπικό του, και απασχολεί πάρα πολλούς όπως θα δείτε εδώ, αλλά και τους πελάτες του σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share