Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020

ΑΒ Βασιλόπουλος: Προσφέρει την ευκαιρία σε πολλά σπίτια να γεμίσουν το ψυγείο τους

Μην χάσετε τις εκπτώσεις!

27 Μαρτίου 2020 08:40
ΑΒ Βασιλόπουλος: Προσφέρει την ευκαιρία σε πολλά σπίτια να γεμίσουν το ψυγείο τους

Μεγάλες προσφορές δίνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και δίνει την ευκαιρία σε πολλά σπίτια να γεμίσουν το ψυγείο τους!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε να έχουμε πάντα σπίτι μας!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Πάντα σε κάθε σπίτι είναι σημαντικά τα μηνιαία έξοδα ειδικά όταν πρόκειται για είδη που καταναλώνονται συνεχώς, έτσι με τις προσφορές δίνετε μια μικρή ανακούφιση στην τσέπη σας και εξοικονομείτε χρήματα!

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν εκμεταλλευτείτε από τον ΑΒ τις υπερπροσφορές σε πολλά είδη που πρωταγωνιστούν σε κάθε ελληνικό σπίτι και δείτε επιπλέον ποιο προϊόν που είναι περιζήτητο αυτό το διάστημα έχει σε μισή τιμή!

Δείτε τα!

ΑΒ Βασιλόπουλος:

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγαπημένο τυρί σε τιμή σοκ - Κοστίζει 5,95 € το κιλό

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το αγαπημένο τυρί όλων των Ελλήνων από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, σε σούπερ προσφορά. Κοστίζει 5,95 € το κιλό.

Αναφερόμαστε φυσικά, σε φέτα. Πρόκειται για ένα τρόφιμο, που ταιριάζει σε όλα τα φαγητά, είτε είναι η κλασική χωριάτικη, είτε κρέας. Λίγοι είναι αυτοί που δεν την προτιμούν. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχουν την φέτα πίνδου Π.Ο.Π (δοχείο) στα 5,95 € από 7,48. Είναι μια φέτα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, με μέτρια οξύτητα και μακρά επίγευση. Έχει χαρακτηριστικά αρώματα κρέμας και βουτύρου.

Η έκπτωση ισχύει έως 01/04/2020. Αν θέλετε να την δείτε και μόνοι σας, μπείτε εδώ. Αν πάλι, δεν θέλετε φέτα αλλά κάποιο ψάρι για την 25η Μαρτίου, δείτε εδώ μια τρομερή προσφορά.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές

Κίνηση ματ από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Μια μεγάλη πρωτοβουλία που θα χαρίσει πολλά χαμόγελα μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, παίρνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα ανοίγει νέες θέσεις εργασίας σε καταστήματα στην Αττική, την Θεσσαλονίκη αλλά και στην Υπόλοιπη Ελλάδα. Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν και να εργαστούν, μιας και οι ανάγκες το επιτάσσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω του κορωνοϊου έχουν επιβληθεί νέα μέτρα και στα σούπερ μάρκετ και νέο ωράριο, που θα δείτε εδώ, για το καλό και την ασφάλεια όλων μας.

Μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share