Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τεράστια είδηση για τον Σκλαβενίτη

Δεν το ξέραμε!

26 Μαρτίου 2020 11:20
Τεράστια είδηση για τον Σκλαβενίτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχει διακριθεί στην ελληνική αγορά και έχει ξεχωρίσει, μιας και ενδιαφέρεται για τον κάθε καταναλωτή. Πάθαμε πλάκα όμως όταν διαβάσαμε πόσα καταστήματα μετράει πλέον!

Έχει κάνει πολλές κινήσεις που μας έχουν απασχολήσει, όπως την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και την τοποθέτηση ειδικών αμαξιδίων, (δείτε εδώ αναλυτικά) . Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που είναι το νο1 σούπερ μάρκετ στην χώρα.

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μετράει 161 καταστήματα (111 με την επωνυμία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μόνο στην Αττική, 38 με την επωνυμία Χαλκιαδάκης στην Κρήτη και 12 καταστήματα χονδρικής The Mart σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ξάνθη και Πάτρα) και απασχολεί 11.000 εργαζόμενους. Λειτουργεί επίσης, στην υπόλοιπη Ελλάδα και καταστήματα μεσαίου μεγέθους με την επωνυμία Franchise ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Την 1η Μαρτίου 2017, η εταιρεία απορροφά το δίκτυο 361 καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος και επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπου δεν είχε παρουσία και αποτελεί τον μεγαλύτερο λιανεμπορικό όμιλο στην Ελλάδα (έχοντας 497 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο). Το 2018, η εταιρεία κλείνει και πουλάει 38 καταστήματα λιανικής στις υπόλοιπες ανταγωνιστικές αλυσίδες, κυρίως στην Αττική, επειδή σε κάποιες περιοχές διέθετε μεγάλο όγκο καταστημάτων.

1.000 άτομα στην αλυσίδα Σκλαβενίτης - Έσκασε τώρα

Σε παραπάνω από 1.000 προσλήψεις, φαίνεται να προχωράει η αλυσίδα, Σκλαβενίτης για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, που διαθέτουν το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων, έχουν ήδη ενισχύσει τους υπαλλήλους τις τελευταίες ημέρες. Όπως είναι λογικό, οι προσλήψεις πραγματοποιούνται για να αντιμετωπιστεί η κίνηση, η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, αλλά και το "κενό” που δημιουργείται από τις άδειες ειδικού σκοπού. (Δείτε εδώ αναλυτικά τι άδειες δικαιούνται λόγω Κορωνοϊού οι εργαζόμενοι)

Παράλληλα, όπως πρώτο σας μετέφερε (23/03) το Athensmagazine.gr, η αλυσίδα "τρέχει", σε συνεργασία με την e-food, πιλοτικό πρόγραμμα στην περιοχή του Περιστερίου, για να εξυπηρετήσει τους πολίτες. (Δείτε εδώ περισσότερα).

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share