Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγαπημένο τυρί σε τιμή σοκ - Κοστίζει 5,95 € το κιλό

Μην χάσετε την προσφορά

23 Μαρτίου 2020 11:20
ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγαπημένο τυρί σε τιμή σοκ - Κοστίζει 5,95 € το κιλό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το αγαπημένο τυρί όλων των Ελλήνων από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, σε σούπερ προσφορά. Κοστίζει 5,95 € το κιλό.

Αναφερόμαστε φυσικά, σε φέτα. Πρόκειται για ένα τρόφιμο, που ταιριάζει σε όλα τα φαγητά, είτε είναι η κλασική χωριάτικη, είτε κρέας. Λίγοι είναι αυτοί που δεν την προτιμούν. Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχουν την φέτα πίνδου Π.Ο.Π (δοχείο) στα 5,95 € από 7,48. Είναι μια φέτα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, με μέτρια οξύτητα και μακρά επίγευση. Έχει χαρακτηριστικά αρώματα κρέμας και βουτύρου.

Η έκπτωση ισχύει έως 01/04/2020. Αν θέλετε να την δείτε και μόνοι σας, μπείτε εδώ. Αν πάλι, δεν θέλετε φέτα αλλά κάποιο ψάρι για την 25η Μαρτίου, δείτε εδώ μια τρομερή προσφορά.

Κίνηση ματ από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος

Μια μεγάλη πρωτοβουλία που θα χαρίσει πολλά χαμόγελα μέσα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, παίρνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα ανοίγει νέες θέσεις εργασίας σε καταστήματα στην Αττική, την Θεσσαλονίκη αλλά και στην Υπόλοιπη Ελλάδα. Πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν και να εργαστούν, μιας και οι ανάγκες το επιτάσσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι λόγω του κορωνοϊου έχουν επιβληθεί νέα μέτρα και στα σούπερ μάρκετ και νέο ωράριο, που θα δείτε εδώ, για το καλό και την ασφάλεια όλων μας.

Μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγόρασε το αγαπημένο σου τρόφιμο μόνο με 6,49 ευρώ

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το τρόφιμο που είναι κατάλληλο γι αυτή την περίοδο. Θα το βρεις στον ΑΒ Βασιλόπουλο σε σούπερ τιμή. Κοστίζει μόνο 6,49 €.

Αναφερόμαστε φυσικά, σε ψάρι και συγκεκριμένα σε τσιπούρα. Πρόκειται για ένα τρόφιμο, που είναι τέρμα υγιεινό και συστήνεται για αυτή την περίοδο, που όλοι είμαστε σε καραντίνα, λόγω του Κορωνοϊού. Έτσι, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχουν την φρέσκια ελληνική τσιπούρα σε μοναδική τιμή.

Η προσφορά ισχύει έως 01/04/2020. Αν θέλεις να την δεις και μόνη σου μπες εδώ. Αν πάλι, δεν θέλεις να αγοράσεις τρόφιμα αλλά κάποιο καθαριστικό, δες εδώ μια τρομερή έκπτωση.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share