Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγόρασε το αγαπημένο σου τρόφιμο μόνο με 6,49 ευρώ

Είναι το κατάλληλο γι αυτή την περίοδο

20 Μαρτίου 2020 10:31
ΑΒ Βασιλόπουλος: Αγόρασε το αγαπημένο σου τρόφιμο μόνο με 6,49 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ομάδα του Athensmagazine.gr, βρήκε το τρόφιμο που είναι κατάλληλο γι αυτή την περίοδο. Θα το βρεις στον ΑΒ Βασιλόπουλο σε σούπερ τιμή. Κοστίζει μόνο 6,49 €.

Αναφερόμαστε φυσικά, σε ψάρι και συγκεκριμένα σε τσιπούρα. Πρόκειται για ένα τρόφιμο, που είναι τέρμα υγιεινό και συστήνεται για αυτή την περίοδο, που όλοι είμαστε σε καραντίνα, λόγω του Κορωνοϊού. Έτσι, τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έχουν την φρέσκια ελληνική τσιπούρα σε μοναδική τιμή.

Η προσφορά ισχύει έως 01/04/2020. Αν θέλεις να την δεις και μόνη σου μπες εδώ. Αν πάλι, δεν θέλεις να αγοράσεις τρόφιμα αλλά κάποιο καθαριστικό, δες εδώ μια τρομερή έκπτωση.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορές

Κορωνοϊός: Έκτακτες προσλήψεις στα σούπερ μάρκετ - Ανάμεσά τους και ο ΑΒ Βασιλόπουλος

Με στόχο να μειώσουν την πίεση που υφίστανται εδώ και λίγες μέρες από την αυξημένη προσέλευση των καταναλωτών, λόγω κορωνοϊού οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έκτακτες προσλήψεις προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο όμιλος METRO της οικογένειας Παντελιάδη που ελέγχει την αλυσίδα My Market ετοιμάζεται να προσλάβει πάνω από 200 εργαζομένους, με στόχο να ενισχύσει διάφορα κρίσιμα πόστα, όπως το ηλεκτρονικό κατάστημα και τα καταστήματα, μετά τα τελευταία μέτρα που έχουν παρθεί για την λειτουργεία τους.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει συνεντεύξεις και το αμέσως επόμενο διάστημα οι νέοι εργαζόμενοι θα αναλάβουν τα πόστα τους. Ανάλογη πρωτοβουλία έχει αναλάβει και η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να προσλαμβάνει ανθρώπινο δυναμικό.

Συνολικά, σκοπεύει να προσλάβει περίπου 220 άτομα το αμέσως επόμενο διάστημα για να ενδυναμώσει το ηλεκτρονικό κατάστημα, τις αποθήκες και την τροφοδοσία. Στον χορό των έκτακτων προσλήψεων έχει μπει και η «ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός», η οποία όπως και ο υπόλοιπος κλάδος πέρα από την εκτόξευση των πωλήσεων στα φυσικά καταστήματα έχει παρατηρήσει εκτίναξη και των παραγγελιών από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε έκτακτες προσλήψεις προσωπικού θα προχωρήσει και η Σκλαβενίτης, η οποία μετά την εξαγορά του Μαρινόπουλου διαθέτει παρουσία σε όλη την Ελλάδα. Από την μεριά των αμιγώς ηλεκτρονικών σούπερ μάρκετ, το εργατικό δυναμικό της ενίσχυσε το e-fresh.gr.

Σούπερ Μάρκετ προσλήψεις Κορωνοιος

Η «καταπόνηση» που υφίσταται το προσωπικό των αλυσίδων είναι μεγάλη και όπως χαρακτηριστικά λένε άνθρωποι της αγοράς καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές που συνεχίζουν να σπεύδουν μαζικά στα καταστήματα.

Είναι χαρακτηριστικά πως και χθες, η κίνηση -αν και αισθητά μειωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα 24ώρα- ήταν αρκετά αυξημένη κατά περίπου 35%. Το επόμενο μεγάλο crash test θα είναι σήμερα οπότε ξεκινάει η εφαρμογή της απόφασης για καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων λιανικής και άρα πολλοί ακόμη εργαζόμενοι θα μείνουν σπίτια τους.

«Τόση μαζική προσέλευση κόσμου μπορεί να συγκριθεί μόνο με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πρωτοφανές», λέει ο πρόεδρος του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), Κωνσταντίνος Μαχαίρας.

Να σημειωθεί πως πολλά σούπερ μάρκετ είναι αναγκασμένα να δουλεύουν με μειωμένο προσωπικό καθώς πολλοί εργαζόμενοι έχουν κάνει χρήση της άδειας ειδικού σκοπού που θέσπισε η κυβέρνηση για τους γονείς με παιδιά, μετά το κλείσιμο των σχολείων. Επιπλέον, κάποιες επιχειρήσεις έχουν επιτρέψει στους εργαζόμενους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να παραμείνουν σπίτι τους.

Στο μεταξύ, χθες, ο σύνδεσμος ECR Hellas, στον οποίο συμμετέχουν ως μέλη όλες οι εταιρείες του Λιανικού Εμπορίου / αλυσίδες Super Markets καθώς και όλοι οι σημαντικοί Προμηθευτές / Βιομηχανίες ανακοίνωσε πως φροντίζει για την επάρκεια και την έγκαιρη τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια των καταστημάτων, ώστε να μην υπάρχουν ελλείψεις.

Ο σύνδεσμος εξέφρασε τη δέσμευση του κλάδου και των μελών του, για την απρόσκοπτη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας και ανατροφοδοσίας της αγοράς, σημειώνοντας πως «όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου με αίσθημα ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης και του ΕΟΔΥ και παράλληλα φροντίζουμε για την επάρκεια και έγκαιρη τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια».

Κάλεσε τέλος όλους να συμμορφωθούν στα μέτρα που ανακοινώνονται, συνιστώντας στους καταναλωτές «σύνεση και ηρεμία».

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share