Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκλαβενίτης: Σημαντική βοήθεια για το σπίτι - Σε απίστευτη προσφορά είδη που έχουμε ανάγκη όλοι

Μεγάλη ευκαιρία!

17 Μαρτίου 2020 08:48
Σκλαβενίτης: Σημαντική βοήθεια για το σπίτι  - Σε απίστευτη προσφορά είδη που έχουμε ανάγκη όλοι

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας προτείνει ακόμα ένα προϊόν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης !

Ποιο είναι το αντικείμενο που είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό και θα το βρεις στον Σκλαβενίτη με 4 έως και 17,80ευρώ!

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το αντικείμενο που θα σας κάνει να εξοικονομείτε χρήματα καθημερινά!

Ο λόγος για τα χαλιά και τα ριχτάρια οποία και βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Ακόμα μια εξαιρετική προσφορά είναι αυτή εδώ!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Απίστευτη προσφορά - Σε 50% έκπτωση το no 1 προϊόν που πρέπει να έχουμε όλοι για την αποφυγή μικροβίων!

Απίστευτη προσφορά από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, σε προϊόντα που το ο κάθε ένας μας πλέον έχει ανάγκη να έχει μαζί του αλλά και στο σπίτι

Το Athensmagazine.gr βρήκε το προϊόν πασίγνωστης μάρκας στην πιο οικονομική τιμή, για να διατηρήστε καθαροί και μακριά από τα μικρόβια!

Έχουν σχεδόν εξαφανισθεί από το ράφια των σούπερ μάρκετ, αφού η υγιεινή πόσο μάλλον αυτόν το καιρό είναι πάνω από όλα.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά και αγοράστε όλα τα προϊόντα detol σε μισή τιμή!

Επίσης, κοιμηθείτε με άνεση μόλις με 9,90€ από το μπαζάρ του ΑΒ!

Τεράστια είδηση για τον Σκλαβενίτη: Τα καταστήματά του ξεπερνούν...

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης έχει διακριθεί στην ελληνική αγορά και έχει ξεχωρίσει, μιας και ενδιαφέρεται για τον κάθε καταναλωτή. Πάθαμε πλάκα όμως όταν διαβάσαμε πόσα καταστήματα μετράει πλέον!

Έχει κάνει πολλές κινήσεις που μας έχουν απασχολήσει, όπως την αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και την τοποθέτηση ειδικών αμαξιδίων για να διευκολύνει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως θα δείτε εδώ. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που είναι το νο1 σούπερ μάρκετ στην χώρα.

Τον Ιανουάριο του 2015, ο Όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μετράει 161 καταστήματα (111 με την επωνυμία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μόνο στην Αττική, 38 με την επωνυμία Χαλκιαδάκης στην Κρήτη και 12 καταστήματα χονδρικής The Mart σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ξάνθη και Πάτρα) και απασχολεί 11.000 εργαζoμένους. Λειτουργεί επίσης στην υπόλοιπη Ελλάδα και καταστήματα μεσαίου μεγέθους με την επωνυμία Franchise ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Την 1η Μαρτίου 2017, η εταιρεία απορροφά το δίκτυο 361 καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος και επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπου δεν είχε παρουσία και αποτελεί τον μεγαλύτερο λιανεμπορικό όμιλο στην Ελλάδα (έχοντας 497 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο)

Το 2018, η εταιρεία κλείνει και πουλάει 38 καταστήματα λιανικής στις υπόλοιπες ανταγωνιστικές αλυσίδες, κυρίως στην Αττική, επειδή σε κάποιες περιοχές διέθετε μεγάλο όγκο καταστημάτων.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share