Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος μπαζάρ - Κοιμηθείτε με άνεση μόλις με 9,90€

Μην το χάσετε!

9 Μαρτίου 2020 12:30
ΑΒ Βασιλόπουλος μπαζάρ - Κοιμηθείτε με άνεση μόλις με 9,90€
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος μας έχει τρελάνει με τις προσφορές και είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή. Προλάβετε το μπαζάρ με κορυφαία αντικείμενα και εκπληκτικές τιμές μέχρι την 1η Απριλίου!

Συγκεκριμένα, κοιτάζοντας το φυλλάδιο με τις προσφορές, βρήκαμε κάτι που θα σας χαλαρώσει και θα διαμορφώσει το δωμάτιο σας με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Μπορείτε να βρείτε σεντόνια και μαξιλαροθήκες σε τιμές σοκ, που ξεκινάνε από 9,90€!

Κι επειδή το Athensmagazine.gr, φροντίζει για εσάς, δείτε εδώ προϊόντα καθαρισμού από τον ΑΒ Βασιλόπουλο σε τιμή σοκ. Είναι μια ακόμη προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε και θα κρατήσει καθαρό το σπίτι σας και εσάς.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Το Νο1 καθαριστικό προϊόν έχει 40% έκπτωση!

Βρήκαμε στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος το Νο1 καθαριστικό που όλοι χρειάζονται στο σπίτι τους με 40% έκπτωση!

Η αλυσίδα των γνωστών σούπερ μάρκετ κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί και ένα νέο έντυπο προσφορών με χιλιάδες προϊόντα σε προνομιακές τιμές αλλά και σε προσφορές 1+1 δώρο.

Σήμερα ξεφυλλίζοντας το φυλλάδιο τους βρήκαμε το καθαριστικό των Πολλαπλών Χρήσεων με ενεργό χλώριο, διαθέτει μοναδική σύνθεση που καθαρίζει και απολυμαίνει. Πρόκειται για μια χλωρίνη σε μορφή σπρέι. Είναι δραστική στους δύσκολους λεκέδες, στα λίπη και στη μούχλα και προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο του ψεκασμού αφήνοντας τις επιφάνειες αστραφτερές και υγιεινά καθαρές. Κατάλληλο για χρήση σε όλο το σπίτι.

Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της χώρας αλλά και στο e shop στην εκπληκτική τιμή των 3,95€.

Ωστόσο, μιας και αναφερόμαστε στο θέμα της υγιεινής και της καθαριότητας, δείτε εδώ την προσφορά για τα σαπούνια και τα αντισηπτικά γνωστής εταιρίας.

ΑΒ Βασιλόπουλος υπερπροσφορά: Το προϊόν που χρειάζονται όλες οι μαμάδες έχει 50% έκπτωση!

Αυτό είναι το προϊόν που όλες οι μαμάδες έχουν ανάγκη και θα το βρείτε τώρα στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στη μισή τιμή.

Το Athensmagazine φροντίζει για εσάς και τις ανάγκες σας και σας βρίσκει πάντα τις καλύτερες προσφορές που βγάζει η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, έτσι και σήμερα βρήκαμε ακόμη μια για εσάς.

Η αλήθεια είναι πως όλα τα βρεφικά είδη είναι αρκετά ακριβά μιας και μιλάμε για την υγιεινή ενός μωρού, συνεπώς και κατασκευασμένα από κορυφαία και ποιοτικά υλικά. Το προϊόν λοιπόν που όλες οι μαμάδες με μωρά χρειάζονται είναι φυσικά οι πάνες οι οποίες καταναλώνονται πάρα πολύ γρήγορα.

Τα σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος λοιπόν έχουν τις βρεφικές πάνες της εταιρίας Pampers σε έκπτωση 50%, ενδεικτικά, η συσκευασία για τις πάνες βρακάκι των 30 τεμαχίων κοστίζει 12,28€!

Μην χάσετε αυτή την προσφορά, όπως και ακόμη μια για την αντρική περιποίηση που θα δείτε εδώ!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share