Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά! Αυτό που χρειάζεται κάθε σπίτι για το τριήμερο με μόλις 6,40€!

Τρέξτε να προλάβετε!

28 Φεβρουαρίου 2020 09:14
ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά! Αυτό που χρειάζεται κάθε σπίτι για το τριήμερο με μόλις 6,40€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πλησιάζει και όλοι ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το νηστίσιμο τραπέζι. Το Athensmagazine.gr φροντίζει για εσάς και πάντα σας φέρνει τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

Σήμερα, βρήκαμε για εσάς από την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ AB Βασιλόπουλος το τρόφιμο που δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι και μάλιστα με έκπτωση 25%.

Αυτό δεν είναι άλλο από τα ολόκληρα καθαρισμένα καλαμάρια της γνωστής εταιρίας Θάλαττα. Ένα από τα κύρια γεύματα για την Καθαρά Δευτέρα βρίσκεται σε προσφορά και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος της χώρας στη συσκευασία των 450γρ με μόλις 6,40€ έως και την Τετάρτη 4/03.

Φυσικά, για να τηρήσουμε το έθιμο και εκτός τραπεζιού, το σημαντικότερο είναι το πέταγμα του χαρταετού, δείτε εδώ τον πιο "ιδιαίτερο" χαρταετό από τα καταστήματα LIDL!

Ουρές στον ΑΒ Βασιλόπουλο γι αυτό το αντικείμενο - Είναι 1+1 δώρο και κοστίζει μόλις 2,99 ευρώ

Η ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την τέλεια προσφορά από τον ΑΒ Βασιλόπουλο. Αγοράστε το αντικείμενο που πρέπει να έχετε σπίτι σας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μόνο με 2,99 ευρώ.

Αναφερόμαστε σε... ποτήρια μπίρας. Τα ποτήρια αυτά, τα χρησιμοποιούμε περισσότερο τις ζεστές ημέρες του χρόνου, αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να απολαύσει μια παγωμένη μπίρα σε ένα μεγάλο ποτήρι.

Τα σούπερ μάρκετ, λοιπόν, έχουν για εσάς μια σούπερ προσφορά 1+1 που ισχύει από 04/01/20 έως 31/12/20. Σίγουρα δεν πρέπει να την χάσετε. Για να δείτε την προσφορά, μπείτε εδώ.

Σε περίπτωση, όμως, που έχετε αυτά τα ποτήρια, δείτε εδώ προσφορές έως και 40% σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που χρειάζεται κάθε οικογένεια!

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μας "στέλνει ταξίδι"- Τρελή προσφορά με μόλις 25,95€

Ακόμα μια τρελή προσφορά της πασίγνωστης αλυσίδας σουπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, που δεν πρέπει να χάσετε. Μας στέλνει "ταξίδι", με μόλις 25,95€!

Aυτό το αντικείμενο είναι απαραίτητο σε κάθε πτήση, και δεν είναι άλλο από μια βαλίτσα. Ξέρουμε ότι οι τιμές στις βαλίτσες είναι στα ύψη για αυτό το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε αυτή την προσφορά, με την οποία μπορείτε σίγουρα θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Είναι μια βαλίτσα καμπίνας, που σημαίνει ότι μπορείτε να την έχετε μαζί σας σαν χειραποσκευή κατά την διάρκεια της πτήσης, χωρίς να χρειαστεί να την παραδώσετε. Με τις κατάλληλες διαστάσεις και πλαστικό στο εξωτερικό της, να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωπο με κανένα πρόβλημα!

Ακόμα μπορείτε να βρείτε εδώ και άλλες τεράστιες προσφορές με έως και -40%, σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που κάθενας από έμας έχει ανάγκη.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share