Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΑΒ Βασιλόπουλος: Μας "στέλνει ταξίδι"- Τρελή προσφορά με μόλις 25,95€

Μην την χάσετε!

23 Φεβρουαρίου 2020 10:15
ΑΒ Βασιλόπουλος: Μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μια τρελή προσφορά της πασίγνωστης αλυσίδας σουπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος, που δεν πρέπει να χάσετε. Μας στέλνει "ταξίδι", με μόλις 25,95€!

Aυτό το αντικείμενο είναι απαραίτητο σε κάθε πτήση, και δεν είναι άλλο από μια βαλίτσα. Ξέρουμε ότι οι τιμές στις βαλίτσες είναι στα ύψη για αυτό το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε αυτή την προσφορά, με την οποία μπορείτε σίγουρα θα εξοικονομήσετε χρήματα.

Είναι μια βαλίτσα καμπίνας, που σημαίνει ότι μπορείτε να την έχετε μαζί σας σαν χειραποσκευή κατά την διάρκεια της πτήσης, χωρίς να χρειαστεί να την παραδώσετε. Με τις κατάλληλες διαστάσεις και πλαστικό στο εξωτερικό της, να είστε σίγουροι ότι δεν θα έρθετε αντιμέτωπο με κανένα πρόβλημα!

Ακόμα μπορείτε να βρείτε εδώ και άλλες τεράστιες προσφορές με έως και -40%, σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης που κάθενας από έμας έχει ανάγκη.

Τρέξτε στα ΑΒ Βασιλόπουλος για να προλάβετε αυτή την τρελή προσφορά - Το χρειάζεστε όλοι!

Το κρασί είναι ο ιδανικός συνδυασμός για το ψητό κρέας και όπως ενδείκνυται βάση εθίμου η κατανάλωση του σήμερα θα είναι άφθονη. Γι' αυτό κι εμείς φροντίσαμε να βρούμε για εσάς την πιο συμφέρουσα προσφορά από τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος που πάντα σας εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα αλλά και τιμή!

Το λευκό κρασί Αθήρι μέχρι και το κλείσιμο των καταστημάτων απόψε θα βρίσκεται σε προσφορά -30% με τελική τιμή στα 7,26€. Αν πάλι δεν έχετε σκοπόν να οργανώσετε μια βραδιά στο σπίτι σας δείτε εδώ τα 7+1 μαγαζιά για καλό φαγητό.

ΑΒ Βασιλόπουλος προσφορά! Αυτό που χρειάζεται το κάθε τραπέζι τώρα με 30% έκπτωση από μόλις 3,70€!

Αυτό που κάθε τραπέζι χρειάζεται τώρα βρίσκεται σε τρελή έκπτωση από την τεράστια αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Τρέξτε να προλάβετε γιατί σίγουρα θα το χρειαστείτε και η τιμή ξεκινάει από 3,70€!

Απίστευτες εκπτώσεις έχει στον νέο της κατάλογο η γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς δίνει σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που όλοι θέλουμε για αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Αυτό δεν είναι άλλο από κρασιά, που μπορείτε να βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές και να γεμίσετε το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Μαζί με τα κρέατα, που θα βρείτε επίσης σε έκπτωση με τιμές που ξεκινάνε από μόλις 3,99€, ταιριάζει ένα καλό κρασάκι και φέρνει πιο κοντά την παρέα!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share