Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Σκλαβενίτης: Τεράστια ευκαιρία! Σε τιμή σοκ το πιο χρήσιμο προϊόν της κουζίνας!

Σίγουρα το χρειάζεστε!

16 Ιανουαρίου 2020 17:50
Σκλαβενίτης: Τεράστια ευκαιρία! Σε τιμή σοκ το πιο χρήσιμο προϊόν της κουζίνας!

Βρήκαμε το πιο χρήσιμο προϊόν για την κουζίνα σας, από τον Σκλαβενίτη, σε σούπερ τιμή! Μην το χάσετε!

Κοιτάζοντας το φυλλάδιο του Σκλαβενίτη, "πέσαμε" πάνω σε μία επιφάνεια κοπής, η οποία, εκτός απ' ότι είναι χρήσιμη, είναι και οικονομική.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και παρακάτω, πρόκειται για μια ξύλινη επιφάνεια, που θα σας βολέψει στην κοπή των λαχανικών σας, και όχι μόνο! Κοστίζει μόνο 5 ευρώ!

Το υλικό της είναι Bamboo και οι διαστάσεις της είναι 34x28x1,5Ycm.

Σκλαβενίτης είδη σπιτιού

Σε περίπτωση όμως, που έχετε στην κουζίνα σας επιφάνεια κοπής, έχουμε να σας προτείνουμε ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο που θέλουν όλοι στην κουζίνα τους!

"Η εταιρεία δεν θα...": Έκτακτη ανακοίνωση από τον Σκλαβενίτη!

Τέλος στις φήμες περί ανοίγματος των καταστημάτων της τις Κυριακές έβαλε η εταιρεία Σκλαβενίτης, ενώ πρόσφατα μας συγκίνησε με μια τρομερή κίνηση!

Συγκεκριμένα, Όπως σημειώνουν πηγές από την Σκλαβενίτης, η "εταιρεία δεν θα ακολουθήσει το μοντέλο ανοίγματος των καταστημάτων της τις Κυριακές", καθώς "είναι έξω από την κουλτούρα της εταιρείας". Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Μασούτης, με πηγές της εταιρείας να σημειώνουν ότι "δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτόmτο μοτίβο".

Ανοικτά σούπερ μάρκετ Κυριακές

Παράλληλα, στέλεχος της Metro Α.Ε.Β.Ε. (αλυσίδα My Market) ανέφερε πως "εκτός από τις 8 Κυριακές, που είναι θεσμοθετημένη η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων, η εταιρεία δεν εξετάζει να λειτουργήσει κάποια άλλη Κυριακή."

Πηγές από την ΑΒ Βασιλόπουλος αναφέρουν πως η εταιρεία "ανοίγει τις Κυριακές, που προβλέπει το ισχύον νομικό πλαίσιο" και προσθέτουν πως "δεν προβλέπεται επέκταση του ανοίγματος των καταστημάτων άλλες Κυριακές".

Σκλαβενίτης: Βρήκαμε το δώρο που θα "ξετρελάνει" το παιδί σας! Κοστίζει 36 ευρώ!

Τι κι αν τελείωσαν οι γιορτές; Εμείς, βρήκαμε το ιδανικό δώρο για το παιδί σας, από τον Σκλαβενίτη! Είναι χρήσιμο, και κοστίζει 36 ευρώ!

Ο λόγος για μια... καρέκλα γραφείου. Το παιδί σας, περνάει αρκετή ώρα στο γραφείο του, λόγω του διαβάσματος. Έτσι ανακαλύψαμε μια καρέκλα, η οποία είναι αναπαυτική για το σώμα του παιδιού σας.

Η καρέκλα γραφείου είναι φτιαγμένη από ύφασμα πολυεστερικό και οι διαστάσεις της είναι 56,5x51x86,5/97,5cm. Επιπλέον, βγαίνει σε πολλά χρώματα, όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

έπιπλα Σκλαβενίτης

Σε περίπτωση όμως, που αυτή την περίοδο δεν θέλετε να αλλάξετε την καρέκλα γραφείου, αλλά τις καρέκλες στην τραπεζαρία σας, έχουμε να σας προτείνουμε τις καρέκλες που κοστίζουν μόνο 32 ευρώ.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share