Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μασούτης: Έως 50% έκπτωση σε νέο 3ημερο προσφορών!

Οικονομικά και ελληνικά!

5 Δεκεμβρίου 2019 17:43
Μασούτης: Έως 50% έκπτωση σε νέο 3ημερο προσφορών!

Νέο πακέτο 3ημερων προσφορών, 5-7 Δεκεμβρίου, από την αλυσίδα καταστημάτων σούπερ μάρκετ Μασούτης, με τους ιθύνοντες να νοιάζονται για τους καταναλωτές «οικονομικά και ελληνικά»!

Παράλληλα, λόγω των εορτών το Athenmagazine.gr, ανακάλυψε και το ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό που κοστίζει μόνο 15 ευρώ, ώστε να στολίσετε υπέροχα το σπίτι σας!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον κατάλογο των μεγάλων προσφορών με αρκετά προϊόντα να έχουν έκπτωση έως και 50%! Οι προσφορές ισχύουν για μία μεγάλη γκάμα κατηγοριών τόσο προϊόντων όσο και είδη πρώτης ανάγκης!

Εκτός από τις εκπτώσεις σας παρέχει και προσφορές 1+1 δώρο, με αποτέλεσμα να εξοικονομείται ακόμα περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας!

Δείτε τις εκπληκτικές προσφορές:

Lidl: Ανακαλύψαμε το απαραίτητο προϊόν για τις κρύες μέρες! Κοστίζει μόλις 2 ευρώ!

Η αλυσίδα των σούπερ μάρκετ Lidl ξεκίνησε τις προσφορές! Αυτή την εβδομάδα ανακαλύψαμε το απαραίτητο προϊόν για τις κρύες μέρες, το οποίο μάλιστα κοστίζει μόλις 2, 99 ευρώ!

Τα Lidl θεωρούνται από τα πιο οικονομικά σούπερ μάρκετ της αγοράς και δεν είναι λίγοι οι καταναλωτές που ψωνίζουν από εκεί. Αυτή τη φορά όμως εκτός των ήδη χαμηλών τιμών, τρέχουν και οι προσφορές των ημερών κάνοντας ακόμα πιο οικονομικά τα προϊόντα !

Στις υπάρχουσες προσφορές βρίσκεται και ο σκούφος full face, ο οποίος σίγουρα είναι απαραίτητος αυτήν την εποχή σε πολλούς. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για όσους θέλουν το κατάλληλο εξοπλισμό στα χιόνια και σίγουρα η τόσο χαμηλή τιμή του (2,99 ευρώ) θα το κάνει ανάρπαστο!

Η προσφορά ισχύει για λίγες μέρες και σίγουρα πρέπει να την επωφεληθείτε!

Δείτε το φυλλάδιο του Lidl:

Σκλαβενίτης προσφορά: Το ψάχνετε παντού αλλά εκεί θα το βρείτε από 9,80 έως 44,50 ευρώ!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί η ώρα για ψώνια! Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για προσφορές εν όψει των γιορτών!

Σήμερα σας έχουμε τις προσφορές από τον Σκλαβενίτη, ένα σούπερ μάρκετ που έχει τα πάντα! Ένας από τους μπελάδες που έχετε εν όψει γιορτών είναι τα δώρα σε μικρά παιδιά! Ένα από τα αγαπημένα τους είναι τα Lego που στα καταστήματα Σκλαβενίτης θα τα βρείτε σχεδόν τσάμπα!

Συγκεκριμένα ξεκινούν από 9.80 και φτάνουν έως 44.50 ευρώ! Δείτε όμως αναλυτικά όλα τα πακέτα που μπορείτε να αγοράσετε στο παρακάτω φυλλάδιο από το Athensmagazine.gr!

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share