Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μασούτης: Τελευταία ημέρα των 3ημερων προσφορών! Έως και 50% έκπτωση!

Λίγες ώρες ακόμη!

4 Δεκεμβρίου 2019 17:32
Μασούτης: Τελευταία ημέρα των 3ημερων προσφορών! Έως και 50% έκπτωση!

Λίγες ώρες απομένουν για τη λήξη του 3ημερου των μεγάλων προσφορών των καταστημάτων σούπερ μάρκετ Μασούτης, με πολλά προϊόντα να έχουν έκπτωση έως και 50%!

Παράλληλα πριν λίγο διάστημα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, είχαν προχωρήσει σε μία σημαντική κίνηση ανοίγωντας ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Περιστερίου

Οι προσφορές ισχύουν σε μία μεγάλη γκάμα κατηγοριών τόσο προϊόντων όσο και είδη υγιεινής, με τα καταστήματα, Μασούτης να νοιάζονται για το καταναλωτικό κοινό, οικονομικά και ελληνικά!

Τρόφιμα πρώτη ανάγκης και κατανάλωσης όπως είναι τα κρέατα πολλών ειδών είναι σε τρομερές προσφορές!

Έχετε ακόμη λίγες ώρες ακόμη μπροστά σας, για να εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες προσφορές του!

Δείτε τις εκπληκτικές προσφορές:

Νέο κατάστημα Μασούτης στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας!

Μετά τα πρόσφατα καταστήματα στο Παλαιό Φάληρο και το Γαλάτσι, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. άνοιξε νέο κατάστημα στην καρδιά της πόλης των Αθηνών, Αμερικής 11, στο Κολωνάκι. Πρόκειται για το 56ο κατάστημα της εταιρείας στην Αττική.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και την κορδέλα εγκαινίων έκοψαν μαζί η κυρία Αγάπη Βαρδινογιάννη-Πολίτη με τον κύριο Γιάννη Μασούτη.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο 400 τ.μ. χώρο πώλησης και επιπλέον 100 τ.μ. αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει 4 ταμεία εξπρές και απασχολεί 20 άτομα προσωπικό.

Η μελέτη και η αρχιτεκτονική του καταστήματος ανταποκρίνεται αρμονικά στην αισθητική της περιοχής. Το κατάστημα διακρίνεται για τα τμήματα φρέσκων προϊόντων που διαθέτει. Λειτουργεί τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής και τμήμα κρεοπωλείου με ιδιαίτερη ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων καθημερινής τροφοδοσίας.

Επιπλέον, λειτουργεί τμήμα delicatessen με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, καθώς και τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με πλούσια ποικιλία.

Η παρουσία του Μασούτη στο Κολωνάκι ξεκίνησε δυναμικά με πολλές προσφορές και δώρα και πολύ κόσμο που ήρθε για να γνωρίσει από κοντά το νέο περιβάλλον Μασούτη και την εμπειρία αγορών που προσφέρει.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα και μία από τις σημαντικές δυνάμεις πανελλαδικά, από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης. Διαθέτει δίκτυο με συνολικά 331 καταστήματα.

Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου. Απασχολεί περισσότερους 8.150 εργαζόμενους.

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share