Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022

Κλειτορίδα: Μάθε στον σύντροφό σου πώς να την ερεθίσει!

Μάθε τα μυστικά!

24 Αυγούστου 2019 15:35
Κλειτορίδα: Μάθε στον σύντροφό σου πώς να την ερεθίσει!

Ήρθε η ώρα να αναλύσουμε τον γυναικείο οργασμό, γι' αυτό σήμερα θα αναφερθούμε στην κλειτορίδα και πως ο σύντροφός σου θα την ερεθίσει!

Εάν μέχρι τώρα ο σύντροφός σου δεν έχει καταφέρει να σου χαρίσει τους οργασμούς που τόσο πολύ θέλεις, μη βιαστείς να τον χωρίσεις πριν διαβάσεις το παρακάτω κείμενο, που αφορά στην κλειτορίδα σου και τον ερεθισμό της.

Κι αυτό, γιατί σου παρουσιάζουμε μερικές απλές και καλές οδηγίες… χρήσης της κλειτορίδα σου, που καλό θα είναι να του τις μεταβιβάσεις με τον δικό σου τρόπο (προφορικό ή με τη γλώσσα του σώματος), προκειμένου να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές σεξουαλικής ηδονής.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στις ΗΠΑ, το 37% των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή για να φτάσουν σε οργασμό θέλουν απαραίτητα ερεθισμό της κλειτορίδας τους, είτε πριν είτε και κατά τη διάρκεια του σεξ.

Αλλά και το 36% που συμμετείχε δήλωσε ότι μολονότι δεν τον χρειάζεται (σ.σ: τον κλειτοριδικό ερεθισμό) κατά τη διάρκεια του σεξ για να φτάσει σε οργασμό, εντούτοις κάτι τέτοιο θα ήταν πάρα πολύ καλό και θα έκανε τον οργασμό τους ακόμα καλύτερο.

Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 1000 γυναίκες με διάφορες προσεγγίσεις αναφορικά με το θέμα του οργασμού.

Κλειτορίδα

Πού πρέπει να αγγίζει ο άντρας την κλειτορίδα;
Στο «κυρίως πιάτο» της έρευνας, για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγγίζει-χαϊδεύει την κλειτορίδα ο άντρας, οι απαντήσεις έχουν ως εξής: Το 67% είπε ότι προτιμά κατευθείαν επάνω της, το 45% είπε ότι προτιμά με κινήσεις στα πλάγια, προς τα πάνω ή και προς τα κάτω, ενώ το 25% είπε ότι προτιμά να τη αγγίζει ελαφρά, αλλά να μην την πιέζει.

Πώς πρέπει να αγγίζει ο άντρας την κλειτορίδα;
Επίσης, πολύ βασικό είναι το «πώς» πρέπει να την αγγίζει την κλειτορίδα ο άντρας.

Το 64% των γυναικών απάντησε ότι τους αρέσει να την χαϊδεύουν από κάτω προς τα πάνω ή από πάνω προς τα κάτω εναλλάξ, ενώ 52% των γυναικών απάντησε ότι τους αρέσει να την χαϊδεύουν με κυκλικές κινήσεις.

21% είπαν ότι απολαμβάνουν το ρυθμικό άγγιγμα, σαν να παίζεις ελαφρά τύμπανο και το 16% δήλωσε ότι τους αρέσει να τους γλείφουν την κλειτορίδα. Σημειώνεται ότι μόνο το 8% δήλωσε ότι τους αρέσει να την τσιμπάει ελαφρά ο καλός τους.

Ποιες τεχνικές πρέπει να χρησιμοποιεί ο άντρας;
Τέσσερις βασικές τεχνικές προκύπτει ότι πρέπει να χρησιμοποιεί ο άντρας για να ερεθίσει και να ικανοποιήσει κλειτοριδικά την γυναίκα.

Να έχει ρυθμική κίνηση, να κάνει κύκλους γύρω από την κλειτορίδα, να έχει εναλλαγές σε κινήσεις και να έχει εναλλαγές στην ένταση του αγγίγματος.

Οπότε, καλό θα είναι να ενημερώσεις τον καλό σου για τα ευρήματα αυτά, να του κάνεις ένα καλό ιδιαίτερο και να κλείσεις καλά τα παράθυρα, εκτός κι αν θέλεις να ακούσει όλη η γειτονιά τους οργασμούς που θα έχεις…

Πάντως, όπως τονίζουν οι ειδικοί, το παν στη σχέση είναι η επικοινωνία, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και σε αυτό το λεπτό – κατά τα άλλα- ζήτημα, καλό θα είναι να εκφράζεις προς τον σύντροφό σου τι είναι αυτό που σου αρέσει και τι όχι, αλλά και να τον καθοδηγήσεις την κρίσιμη στιγμή.

Καλή διασκέδαση!

Έρευνα: Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Έρευνα: Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Μια έρευνα που μας αποκαλύπτει σοκαριστικές φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σεξ είναι η παρακάτω και πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα...

Πολύχρονα ταμπού πλημμυρίζουν το ασυνείδητο των ανθρώ­πων. Καλύτερα κι από νόμους, αυτές οι αναστολές ρυθμίζουν τις σεξουαλικές συμπεριφορές. Οι φαντασιώσεις είναι οι καταλύτες που επιτρέπουν να υπερβείς την τάξη, ανοίγουν τις κλειδαριές τής γυναικείας σεξουαλι­κότητας και συχνά οδηγούν στον οργασμό.

Απόσπασμα από την έρευνα του γαλλικού περιοδικού F Magazine.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Στή διάρκεια μιά ερωτικής επαφής έχετε φαντασιώσεις;

Ναί, συχνά 13%
Ναί, μερικές φορές 48%
Όχι, ποτέ…………………… 43%
Δέν εκφράζουν γνώμη 6%
51% έχουν φαντασιώσεις στη διάρκεια της ερωτικής επαφής γιατί αυτό τους είναι απαραίτητο για να νιώσουν ηδονή.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

«Η μόνη φαντασίωση που χρησιμοποιώ καμιά φορά όταν νιώθω πώς πρόκειται να ικανοποιηθώ, είναι ότι φαντάζομαι πώς μέ εξα­ναγκάζουν να ικανοποιηθώ (χωρίς βία) και είναι ένας άλλος άντρας εκεί και με κοιτάζει. Με εξαναγκάζουν αλλά εγώ συμφω­νώ. Είναι μάλλον κάποιος (αυτός που με χαϊδεύει ή αυτός που με κοιτάζει) που με ενθαρρύνει να φτάσω στα απώτατα όρια τής ηδο­νής, για τη δική μου ηδονή κι όχι γιά νά μέ κάνει νά υποφέρω. Δεν νιώθω αυτούς τούς άντρες σάν εχθρούς, αλλά σα φίλους που θα με βοηθήσουν να ελευθερωθώ από κάθε μπλοκάρισμα».

28 ετών, παντρεμένη

«Το φύλο μου είναι ένα ζωντανό σάρκινο λουλούδι που κά­ποιος φιλάει με πάθος.

Ή ένας άντρας με χαϊδεύει με το φύλο του σε στύση και με μουσκεύει. Είναι υπηρέτης μου.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Ονειρεύομαι επίσης προκλητικά φουστάνια, φανταστικά ντεκόρ, υπέροχους κήπους, ρομαντικά ξωκκλήσια, αρχαίους ναούς, μαλακά ρούχα που διευκολύνουν την επαφή με τo σώμα, υπο­χρεωτικές συναντήσεις, αλλά γεμάτες γοητεία τρυφερότητα και γλύκα».

35 ετών, ανύπαντρη

«Άν έχω φαντασίωση είναι πάντα η ίδια: Μετά από μια μεγάλη μου ικανοποίηση με μία γυναίκα, ο άντρας μου της κάνει έρωτα ενώ τα χάδια μου την κάνουν να ικανοποιείται όλο και περισσότε­ρο. Έχω τήν εντύπωση πώς νιώθω το δέρμα της, τη νιώθω να τρέ­μει στα χέρια μου, είναι σάν ένας άλλος εαυτός μου που προσφέ­ρω στον άντρα μου για να ηδονιστώ περισσότερο».

44 ετών, παντρεμένη, με παιδιά

Αυτή η γυναίκα, σημειώνουμε, είναι ένας άλλος εαυτός της και τη χαϊδεύει όπως θα της άρεσε να χαϊδεύουν εκείνη.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

«Συχνά έχω τήν ίδια φαντασίωση: το βλέμμα ενός άντρα με πολύ ανοιχτά μάτια που τον τοποθετώ σέ διάφορους χώρους. Όα­ση στην έρημο, όχθη μιάς λίμνης, μικρή ακρογιαλιά μέσα στα βρά­χια με πολύ καθαρό νερό. Το νερό υπάρχει συχνά στις φαντασιώ­σεις μου. Καθώς και πολύ πράσινα δέντρα με μυρωδιά».

38 ετών, παντρεμένη

«Είμαι σ’ ένα νυχτερινό κέντρο, άντρες καί γυναίκες με πολύ σέξυ ντύσιμο χορεύουν και κάνουν έρωτα. Γλυκά χρώματα, μουσι­κή, κινήσεις. Φοράω ρούχα μου με κολακεύουν, μικρό σλίπ, μικρό σουτιέν από μαύρη δαντέλα και γκρενά μπότες. Βλέπω μια φαντα­στική φίλη.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Μ’ αρέσει τό σώμα της, είναι ψηλή σαν και μένα, με καμπύλες, υπέροχα στρογγυλά στήθη που υψώνονται με αυθά­δεια. Δεν είναι βάμπ, είναι μιά γυναίκα που χαίρεται τη ζωή. Καταλαθαινόμαστε θαυμάσια, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δέν αντιστεκόμαστε στην ηδονή να αγγιχτούμε, να χαϊδευτούμε και η επιθυμία έρχεται με κύματα, έντονη, οι κινήσεις μας γίνονται πιο συγκεκριμένες. Εκείνη τη στιγμή, δυο φίλοι πλησιάζουν γελώντας και προσπαθούν να μας χωρίσουν. Τους απωθούμε ευγενικά αλλά σταθερό, να μείνουν αν θέλουν αλλά να σέβονται τους κανόνες του παιχνιδιού. Στέκονται ο καθένας πίσω απ’ την κάθε μια μας. Η φίλη μου κι εγώ βρίσκουμε την ηδονή αυνανίζοντας η μια την άλ­λη και αυτοί τελικά καταφέρνουν να μας κάνουν άγριο έρωτα.

46 ετών, παντρεμένη,

«Φαντάζομαι πως είμαι με έναν σύντροφο σε μια συγκέντρωση πολύ σπουδαίων ανδρών που έχουν έρθει ως θεατές και με κοιτά­ζουν με την επιθυμία να μου κάνουν έρωτα. Μου αρέσει να με κοιτάζουν οι άντρες γιατί έτσι συνειδητοποιώ καλύτερα την πα­ρουσία μου καi ικανοποιούμαι περισσότερο».

38 χρονών, παντρεμένη, παιδιά

«Είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και με τα πόδια ανοιχτά εξαναγκάζο­μαι να προσφερθώ. Έχω ανάγκη να φαντάζομαι τον εαυτό μου για παράδειγμα στο τέλος μιας γιορτής να προσφέρομαι στους συνδαιτημόνες, έχοντας πάρει την οδηγία: “Θα υπακούσεις, είσαι στο έλεος της φαντασίας τους”. Μερικές φορές φαντάζομαι μια γυναίκα, συνένοχό τους, να με ανοίγει περισσότερο για να τους ικανοποιήσω πιο πολύ.

Αυτή η φαντασίωση μου φαίνεται πvς είναι η δικαίωση της πράξης σε σχέση με τα ταμπού της διαπαιδαγώγησης. Η μητέρα μου μου έλεγε “συγκράτηση, επιφυλακτικότητα, να μη δίνεσαι, να κρατιέσαι…’’, έτσι εγώ προσφέρω, αλλά με τη βία».

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

45 ετών, χωρισμένη

«Για να ενισχύσω την ηδονή μου επικαλούμαι φαντάσματα. Φα­ντάζομαι πως κάνω έρωτα με άντρες που με ταράζουν. Ηθικά, αυ­τό με ενοχλεί ακόμα, έχω την εντύπωση πώς αν ο σύζυγός μου το ήξερε θά απογοητευόταν πολύ, θα είχε την εντύπωση πώς τον απατάω. Για μένα είναι μάλλον βολικό: τον απατάω χωρίς να τον απατάω.

Αυτό το θεωρώ σαν μια φάση της σεξουαλικής μου ζωής, δέχο­μαι την επίδρασή του δεχόμενη τις αντιφάσεις μου. Αλλά η πιό ακριβή μου ευχή είναι μ’ αυτό τον τρόπο να μπορέσω σιγά-σιγά να νιώσω αυτή την ηδονή, με το να σκέφτομαι μόνο τον σύζυγό μου».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σ3ξ στο γραφείο: Τολμάς ή δεν τα τολμάς;

Πως επηρεάζουν οι εκλογές τις επιδόσεις στο σ3ξ;

Διαβάστε περισσότερα θέματα σεξ από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share