Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Έρευνα: Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Κάποιες έχουν μεγάλη... φαντασία!

23 Αυγούστου 2019 10:55
Έρευνα: Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!
Follow us on Google News

Μια έρευνα που μας αποκαλύπτει σοκαριστικές φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σεξ είναι η παρακάτω και πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα...

Πολύχρονα ταμπού πλημμυρίζουν το ασυνείδητο των ανθρώ­πων. Καλύτερα κι από νόμους, αυτές οι αναστολές ρυθμίζουν τις σεξουαλικές συμπεριφορές. Οι φαντασιώσεις είναι οι καταλύτες που επιτρέπουν να υπερβείς την τάξη, ανοίγουν τις κλειδαριές τής γυναικείας σεξουαλι­κότητας και συχνά οδηγούν στον οργασμό.

Απόσπασμα από την έρευνα του γαλλικού περιοδικού F Magazine.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Στή διάρκεια μιά ερωτικής επαφής έχετε φαντασιώσεις;

Ναί, συχνά 13%
Ναί, μερικές φορές 48%
Όχι, ποτέ…………………… 43%
Δέν εκφράζουν γνώμη 6%
51% έχουν φαντασιώσεις στη διάρκεια της ερωτικής επαφής γιατί αυτό τους είναι απαραίτητο για να νιώσουν ηδονή.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

«Η μόνη φαντασίωση που χρησιμοποιώ καμιά φορά όταν νιώθω πώς πρόκειται να ικανοποιηθώ, είναι ότι φαντάζομαι πώς μέ εξα­ναγκάζουν να ικανοποιηθώ (χωρίς βία) και είναι ένας άλλος άντρας εκεί και με κοιτάζει. Με εξαναγκάζουν αλλά εγώ συμφω­νώ. Είναι μάλλον κάποιος (αυτός που με χαϊδεύει ή αυτός που με κοιτάζει) που με ενθαρρύνει να φτάσω στα απώτατα όρια τής ηδο­νής, για τη δική μου ηδονή κι όχι γιά νά μέ κάνει νά υποφέρω. Δεν νιώθω αυτούς τούς άντρες σάν εχθρούς, αλλά σα φίλους που θα με βοηθήσουν να ελευθερωθώ από κάθε μπλοκάρισμα».

28 ετών, παντρεμένη

«Το φύλο μου είναι ένα ζωντανό σάρκινο λουλούδι που κά­ποιος φιλάει με πάθος.

Ή ένας άντρας με χαϊδεύει με το φύλο του σε στύση και με μουσκεύει. Είναι υπηρέτης μου.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Ονειρεύομαι επίσης προκλητικά φουστάνια, φανταστικά ντεκόρ, υπέροχους κήπους, ρομαντικά ξωκκλήσια, αρχαίους ναούς, μαλακά ρούχα που διευκολύνουν την επαφή με τo σώμα, υπο­χρεωτικές συναντήσεις, αλλά γεμάτες γοητεία τρυφερότητα και γλύκα».

35 ετών, ανύπαντρη

«Άν έχω φαντασίωση είναι πάντα η ίδια: Μετά από μια μεγάλη μου ικανοποίηση με μία γυναίκα, ο άντρας μου της κάνει έρωτα ενώ τα χάδια μου την κάνουν να ικανοποιείται όλο και περισσότε­ρο. Έχω τήν εντύπωση πώς νιώθω το δέρμα της, τη νιώθω να τρέ­μει στα χέρια μου, είναι σάν ένας άλλος εαυτός μου που προσφέ­ρω στον άντρα μου για να ηδονιστώ περισσότερο».

44 ετών, παντρεμένη, με παιδιά

Αυτή η γυναίκα, σημειώνουμε, είναι ένας άλλος εαυτός της και τη χαϊδεύει όπως θα της άρεσε να χαϊδεύουν εκείνη.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

«Συχνά έχω τήν ίδια φαντασίωση: το βλέμμα ενός άντρα με πολύ ανοιχτά μάτια που τον τοποθετώ σέ διάφορους χώρους. Όα­ση στην έρημο, όχθη μιάς λίμνης, μικρή ακρογιαλιά μέσα στα βρά­χια με πολύ καθαρό νερό. Το νερό υπάρχει συχνά στις φαντασιώ­σεις μου. Καθώς και πολύ πράσινα δέντρα με μυρωδιά».

38 ετών, παντρεμένη

«Είμαι σ’ ένα νυχτερινό κέντρο, άντρες καί γυναίκες με πολύ σέξυ ντύσιμο χορεύουν και κάνουν έρωτα. Γλυκά χρώματα, μουσι­κή, κινήσεις. Φοράω ρούχα μου με κολακεύουν, μικρό σλίπ, μικρό σουτιέν από μαύρη δαντέλα και γκρενά μπότες. Βλέπω μια φαντα­στική φίλη.

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

Μ’ αρέσει τό σώμα της, είναι ψηλή σαν και μένα, με καμπύλες, υπέροχα στρογγυλά στήθη που υψώνονται με αυθά­δεια. Δεν είναι βάμπ, είναι μιά γυναίκα που χαίρεται τη ζωή. Καταλαθαινόμαστε θαυμάσια, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δέν αντιστεκόμαστε στην ηδονή να αγγιχτούμε, να χαϊδευτούμε και η επιθυμία έρχεται με κύματα, έντονη, οι κινήσεις μας γίνονται πιο συγκεκριμένες. Εκείνη τη στιγμή, δυο φίλοι πλησιάζουν γελώντας και προσπαθούν να μας χωρίσουν. Τους απωθούμε ευγενικά αλλά σταθερό, να μείνουν αν θέλουν αλλά να σέβονται τους κανόνες του παιχνιδιού. Στέκονται ο καθένας πίσω απ’ την κάθε μια μας. Η φίλη μου κι εγώ βρίσκουμε την ηδονή αυνανίζοντας η μια την άλ­λη και αυτοί τελικά καταφέρνουν να μας κάνουν άγριο έρωτα.

46 ετών, παντρεμένη,

«Φαντάζομαι πως είμαι με έναν σύντροφο σε μια συγκέντρωση πολύ σπουδαίων ανδρών που έχουν έρθει ως θεατές και με κοιτά­ζουν με την επιθυμία να μου κάνουν έρωτα. Μου αρέσει να με κοιτάζουν οι άντρες γιατί έτσι συνειδητοποιώ καλύτερα την πα­ρουσία μου καi ικανοποιούμαι περισσότερο».

38 χρονών, παντρεμένη, παιδιά

«Είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και με τα πόδια ανοιχτά εξαναγκάζο­μαι να προσφερθώ. Έχω ανάγκη να φαντάζομαι τον εαυτό μου για παράδειγμα στο τέλος μιας γιορτής να προσφέρομαι στους συνδαιτημόνες, έχοντας πάρει την οδηγία: “Θα υπακούσεις, είσαι στο έλεος της φαντασίας τους”. Μερικές φορές φαντάζομαι μια γυναίκα, συνένοχό τους, να με ανοίγει περισσότερο για να τους ικανοποιήσω πιο πολύ.

Αυτή η φαντασίωση μου φαίνεται πvς είναι η δικαίωση της πράξης σε σχέση με τα ταμπού της διαπαιδαγώγησης. Η μητέρα μου μου έλεγε “συγκράτηση, επιφυλακτικότητα, να μη δίνεσαι, να κρατιέσαι…’’, έτσι εγώ προσφέρω, αλλά με τη βία».

Σοκαριστικές οι φαντασιώσεις των απλών γυναικών στο σ@ξ!

45 ετών, χωρισμένη

«Για να ενισχύσω την ηδονή μου επικαλούμαι φαντάσματα. Φα­ντάζομαι πως κάνω έρωτα με άντρες που με ταράζουν. Ηθικά, αυ­τό με ενοχλεί ακόμα, έχω την εντύπωση πώς αν ο σύζυγός μου το ήξερε θά απογοητευόταν πολύ, θα είχε την εντύπωση πώς τον απατάω. Για μένα είναι μάλλον βολικό: τον απατάω χωρίς να τον απατάω.

Αυτό το θεωρώ σαν μια φάση της σεξουαλικής μου ζωής, δέχο­μαι την επίδρασή του δεχόμενη τις αντιφάσεις μου. Αλλά η πιό ακριβή μου ευχή είναι μ’ αυτό τον τρόπο να μπορέσω σιγά-σιγά να νιώσω αυτή την ηδονή, με το να σκέφτομαι μόνο τον σύζυγό μου».

29 ετών, παντρεμένη, παιδιά

Έρευνα: Tι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες μετά το σ@ξ;

Το σεξ είναι πάρα πολύ συνηθισμένο ειδικά στις σχέσεις! Αλλά πολλές φορές μετά το τέλος του μπορεί να κάνεις κάτι που ξενερώνει τον σύντροφό σου ή να κάνει αυτός κάτι που σε ξενερώνει!

Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν το σεξ τελειώνει πολλές φορές νιώθεις λίγο αμήχανα και δε ξέρεις τι να κάνεις! Δεν είναι σωστό να σηκωθείς κατευθείαν και να πας για μπάνιο, αλλά τι πρέπει να κάνεις;

Την απάντηση θα σου τη δώσει μία νέα έρευνα! Η έρευνα αυτή έγινε το 2015 προς διάφορες γυναίκες και τους έθεσε αρκετά ερωτήματα γύρω από το σεξ. Ένα από αυτά ήταν «τι είναι αυτό που θέλετε να σας συμβαίνει μετά το σεξ;».

Έρευνα: Tι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες μετά το σ@ξ!

Έχει απορία για τις απαντήσεις; Για πάμε να τις δούμε!

Το 34% συμφώνησε στο ότι το να τρως μαζί με τον άλλο, ιδανικά μια πίτσα, είναι το καλύτερο σενάριο.
Το 26% αποζητά αγκαλίτσες και χαλαρή συζήτηση στο κρεβάτι.
Το 18% θέλει να το πάρει ο ύπνος δίπλα στον παρτενέρ.
Το 20% ποσοστό είπε ότι αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε σ’ αυτό που κάναμε πριν το σεξ.
Ευτυχώς ένα πολύ μικρό ποσοστό της τάξης του 2% απάντησε ότι θέλει ο σύντροφος να της αδειάσει τη γωνιά!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σ3ξ στο γραφείο: Τολμάς ή δεν τα τολμάς;

Πως επηρεάζουν οι εκλογές τις επιδόσεις στο σ3ξ;

Διαβάστε περισσότερα θέματα σεξ από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Sex

Ροή ειδήσεων

Share