Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Πώς να ρίξετε "άκυρο" στον σύντροφό σας όταν θέλει σ@ξ;

Δεν είναι δύσκολο να του πείτε όχι!

2 Ιουλίου 2019 15:50
Πώς να ρίξετε

Είναι κάποιες φορές που δεν θέλετε να κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας ενώ εκείνος το επιθυμεί διακαώς! Πώς γίνεται όμως να ρίξετε "άκυρο" στον σύντροφό σας όταν θέλει σεξ;

Τι πρέπει να πούμε αν είμαστε απογοητευμένες από την σεξουαλική μας επικοινωνία αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε μια σχέση; Πώς διεκδικούμε αυτό που πραγματικά θέλουμε; Μπορεί να μην είναι ώριμες οι γυναίκες, σε ποιά ηλικία οι γυναίκες γνωρίζουν τι θέλουν στο κρεβάτι;

Πώς θα ήταν το ιδανικό σεξ για κάποιους; Τι ρόλο παίζουν οι ταινίες στην σεξουαλική σας ζωή;

Σεξ

«Οι τηλεοπτικές σειρές μας έχουν περάσει μια παραμορφωμένη εικόνα για το πώς πρέπει να είναι το σεξ». Είναι δυνατόν όλοι να κορυφώνουν και να έχουν απίστευτους οργασμούς κάθε φορά, οτιδήποτε και αν κάνουν;

Όταν μεγαλώνει κανείς με αυτή την εικόνα, τότε η εμπειρία από την πραγματική ζωή θα είναι απογοητευτική, υποστηρίζει. Αρχίζει κανείς να σκέφτεται «κάτι δεν πάει καλά με εμένα» ή «κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό μου».

Πώς λες στον σύντροφό σου ότι δεν θες σεξ;

Το θέμα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα το πεις. Από τη στιγμή που δεν θέλεις να τον κάνεις να νιώσει άσχημα για πράγματα που κάνει ή δεν κάνει στο σεξ, μπορείς να ξεκινήσεις λέγοντάς του «Θα μου άρεσε αν…» ή «τι λες να δοκιμάσουμε αυτό;».

Επιλέξτε μια χρονική στιγμή που θα αισθανθείτε λίγο πιο άνετα από ότι συνήθως. Ένα μέρος που θα σας χαλαρώσει. Και επιτέλους, δοκιμάστε το. Αλλά πριν μιλήσετε, θα πρέπει να ξέρετε ακριβώς, να έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που σας ενοχλεί στην σεξουαλική σας ζωή. Είναι θέμα τεχνικής; Προσωπικής υγιεινής; Θέμα timing;

Αν προσπαθήσετε να μιλήσετε στον σύντροφό σας, αλλά και πάλι το σεξ δεν είναι αυτό που θα θέλατε, τότε τι γίνεται; «Πειραματιστείτε μαζί», υποστηρίζει η Sussman. «Μάθετε ο ένας το κορμί του άλλου. Απελευθερωθείτε. Δοκιμάστε τα σεξουαλικά βοηθήματα, δεν είναι κακό. Διαβάστε βιβλία ενημερωθείτε, παρακολουθήστε βίντεο εκπαιδευτικά στο ίντερνετ, όχι πορνό».

Μερικές φορές, το πρόβλημα μπορεί να είναι σωματικό, όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση. Όμως άλλες φορές είναι καθαρά θέμα άγχους από το μεγάλο φόρτο εργασίας και την πίεση στην δουλειά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μη διστάζετε να επισκεφτείτε έναν ειδικό θεραπευτή.

Αν κάνετε...αυτό πριν το σ#ξ, σταματήστε γιατί κάνετε κακό στην υγεία σας!

Σεξ υγεία

Μεγαλώνοντας, ακούσαμε πολλά για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεχ. Οι γυναίκες μπορεί να έχετε ακούσει ότι θα πρέπει να αδειάσετε την κύστη σας πριν από τη σεχουαλική επαφή για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης μιας λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος.

Αλλά σύμφωνα με έναν διάσημο ουρολόγο, αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πρέπει να κάνετε. Δεν θα πρέπει να το κάνετε αυτό πριν από το σεχ –

Θα βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο! Σύμφωνα με τον ουρολόγο David Kauffman, δήλωσε ότι τα οφέλη της ούρησης πριν από το σεχ είναι μια από τις πιο κοινές παρανοήσεις που είχε να αντιμετωπίσει με γυναίκες ασθενείς του, και είναι επίσης “η υπ’ αριθμόν ένα αιτία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, γνωστή και ως κυστίτιδα”.

Κατά τη διάρκεια του σεχ, τα κολπικά βακτήρια ωθούνται μέσα στην ουρήθρα, η οποία στη συνέχεια τους επιτρέπει να περάσουν πιο εύκολα μέσα στην κύστη και να προκαλέσουν μόλυνση.

Συμβουλές από το NHS Choices:

Πίνετε άφθονο νερό για να αποφύγετε την αφυδάτωση και να βοηθήσετε τα βακτήρια να απομακρυνθούν από το ουροποιητικό σύστημα

Πηγαίνετε στην τουαλέτα μόλις νιώσετε την ανάγκη να ουρήσετε, αντί να τα κρατάτε.

Σκουπιστείτε από εμπρός προς τα πίσω μετά την επίσκεψη στην τουαλέτα.

Διατηρείστε μια καλή υγιεινή με το πλύσιμο των γεννητικών σας οργάνων κάθε μέρα, και πριν από το σε. Α

δειάσετε την κύστη σας μετά το σεχ.

Είναι καλύτερο να αποφεύγεται η υπερβολική λίπανση και τα ερωτικά παιχνίδια, τα οποία μπορεί να είναι παράδεισος για τα βακτήρια.

Φροντίστε να μένετε ενυδατωμένοι και να πηγαίνετε στην τουαλέτα αμέσως μετά το σεχ. Είναι μια από τις πιο απλές μεθόδους πρόληψης των λοιμώξεων.

TAGS
 

Sex

Ροή ειδήσεων

Share